Ste se kdaj vprašali, zakaj tako neslavno propadejo tisti, ki denar kar preprosto dobijo? Na primer od bogatih staršev, na loteriji in podobno.

Tem ljudem se je kar naenkrat zgodilo nekaj, s čimer niso bili uglašeni. Njihove misli, njihova podzavest, njihove nastavitve so bile tako drugače naravnane od realnosti, s katero so bili kar naenkrat soočeni. Zato se je podzavest temu upirala toliko časa, dokler ni dosegla svojega. Pošiljala je take ukaze, ki jih niti telo niti zavestni del misli preprosto nista prenesla. Vse odločitve, ki jih je tak posameznik sprejemal, so bile uravnane s podzavestjo, ki se je hotela nenadnega bremena v obliki tujka čim prej znebiti. Zato je bil kmalu spet bos in lačen, podzavest pa končno zadovoljna.

Podzavestne nastavitve torej vladajo vašemu telesu. Nadzorujejo skoraj vse, kar se v telesu dogaja, in ukazujejo zavestnemu umu. Z vplivanjem na vaše odločitve pa delujejo tudi navzven, na fizični svet okoli vas. Na točki, kjer ste sedaj, ste prav zaradi teh nastavitev. Če vam ta ni všeč, imate dve možnosti.

Lahko še naprej krivite zlo usodo, ki vas je pač napravila take in pripeljala do sem.

Odločite pa se lahko tudi za spremembo. Za nove nastavitve, ki vas bodo popeljale k novim ciljem. Preprosto, ne?

Kako to doseči, si preberite v knjigi UČBENIK USPEHA >>

 

ucbenik uspeha dejan krajlah knjiga (2)