Lahko vam pri tem pomagamo.


Bi želeli sami izdati knjigo, a bi bilo lažje z malo pomoči?

Najtežje je izdati prvo knjigo. CIP koda, JAK, zakoni, distribucija, davčne blagajne, kolofon … Jao, hitro se lahko izgubimo na tem novem področju. Tu vam lahko pomagamo. Nekaterim samo speljemo uradni postopek izdaje knjige, drugim nudimo pravno podlago, tretjim vodimo vso administracijo in računovodstvo … Povsem odvisno od posameznika, kaj si želi in kaj potrebuje.

Če bi torej kjerkoli na tej poti izdaje svoje knjige želeli podpore in pomoči, nas kontaktirajte. Individualno se pogovorimo, kje lahko “stopimo skupaj”. Naš mail: zalozba@katapult.si in gsm 040 415 615 (Petra se vam bom oglasila).


Bi želeli, da vam založba 5KA izda knjigo?

No, tu je postopek malo bolj zahteven … Imamo svojstveno usmeritev, katere knjige smo pripravljeni izdati. Poleg tega je naš koncept “skupaj v dobrem in slabem”, kar pomeni – investicijo v izdajo knjige si založba in avtor razdelimo, prav tako si delimo dobičke (avtor lahko dobi tudi do 75 % dodane vrednosti na knjigo).

Če bi želeli to, nas morate prepričati: Zakaj bi izdali prav vašo knjigo? Zakaj ste prepričani, da se bo dobro prodajala? Kako naj vemo, da ne bomo z vašo knjigo naredili poslovnega minusa? Koliko ste sami pripravljeni in vešči promocije svoje knjige?


Že imate knjigo, a si želite podpore?

Zgolj promocije in prodaje knjig ne prevzemamo. Vem, vem: mi, umetniki, smo taki (z menoj vred), da bi z veseljem pisali knjige dneve in noči, še praznike in dopuste, samo da nam ne bi bilo potrebno prodajati. A žal sta čas in prostor taka, da tako ne gre. Potrebujemo angažiranost s strani avtorja, sicer bo prodanih največ 50 izvodov knjige. Preverjeno.

Tako da – ja, lahko vam nudimo kakšno podporo (pišite nam na zalozba@katapult.si), vendar ne nudimo zgolj direktne prodaje in promocije knjige.


Za začetek in občutek:

KAKO IZDATI KNJIGO… IN Z NJO ZASLUŽITI?

Brezplačen 20-stranski E-priročnik, kjer je zapisan postopek izdaje knjige, in, kar je še pomembnejše, na kaj biti pozoren, da bo tudi čimbolj prepoznavna.

KLIKNITE ZA PRENOS!

Psssst, lahko še nekaj dodamo?

Stopati po tej poti knjižnega sveta ni enostavno, ampak je tako zelo vredno … Tako zelo lepo in ustvarjalno. Zato si vsakič, ko vas glede izdaje knjige napade črviček dvoma, preberite to misel:

“Nemogoče je,” reče ponos.
“Tvegano je,” reče izkušnja.
“Brez pomena je,” pravi razlog.
“Vseeno poskusiva,” zašepeta srce.

(Vir: Heartmath)