Učbenik uspeha Dejan Krajlah

Poletje je tu. Čas za odklop, t.i. “reset” in sprostitev. Za mnoge pa tudi čas za razmislek, kako naprej.

Mnogi od nas namreč še vedno pristajamo na vlogo statista v lastnem filmu, ki se mu reče življenje.  Veliko ljudi še vedno živi v prepričanju, da nam je bilo tako usojeno in da se nič ne da spremeniti.

Če se znajdete v zgornjem opisu, vas vabimo, da daste priložnost knjigi Učbenik uspeha, pod katero se je podpisal Dejan Krajlah. Učbenik uspeha vam bo pokazal, kako vzamete usodo v svoje roke in se odločite za uspeh. Verjemite nam, da Dejan ve o čem piše.

Danes z vami delimo Oshotov citat, ki ga lahko najdete v knjigi Učbenik uspeha.

 

Celota človeške preteklosti je hvalila revščino in jo izenačevala z duhovnostjo, kar je popoln nesmisel. Duhovnost je največje bogastvo, ki se lahko zgodi človeku. Vsebuje vsa druga bogastva. Ne nasprotuje nobenemu drugemu bogastvu, temveč preprosto nasprotuje vsem vrstam revščine … Čudno.
Če je revščina tako duhovna, potem bi bila najbolj duhovna stvar od vseh stvari ta, da vsakega bogataša naredimo revnega. Pomagajte bogatašu, naj bo reven, da bo lahko postal duhoven. Zakaj bi potemtakem sploh pomagali revnim? Ali želite uničiti njihovo duhovno naravnanost?«

OSHO


Preberite si vrhunski intervju z Dejanom Krajlahom


 

Več v knjigi UČBENIK USPEHA >>

dejan krajlah in knjiga ucbenik uspeha