UČBENIK USPEHA

Dejan Krajlah

Knjiga za osebno in poslovno rast ter posledično uspeh.

Zakaj (ŠE) niste uspešni? Ker ne veste, da bi lahko bili. Vse dokler boste menili, da gre pri uspehu za srečo, naključje, izjemne okoliščine ali kaj podobnega, na kar vi ne morete vplivati in je dano le drugim, bo tako tudi ostalo. Kar tako, mimogrede, samo od sebe, še nihče ni postal bogat, slaven, priljubljen ali ljubljen. Tudi vi ne boste. Zato lahko še naprej pristajate na vlogo statista v svojem lastnem filmu in preostanek življenja prebijete v prepričanju, da vam je bilo tako usojeno in da se tega pač ne da spremeniti.

Ali pa vzamete usodo v svoje roke in se odločite za uspeh. Učbenik uspeha vam bo pokazal, kako to storiti. Samo en način je, da se o tem prepričate …

Število strani: 222      Prva izdaja: april 2019     Vezava: Mehka vezava z zavihki

Redna cena: 23,00 €

.

.

Dejan Krajlah knjiga Učbenik uspeha

Kdo je avtor Dejan Krajlah?

Dejan Krajlah je avtor kratkih zgodb in romantičnih kriminalk. Po izobrazbi je politolog, a je tudi nekdanji policist, kriminalist, svetovni popotnik, mirovnik, praktik borilnih veščin in ustanovitelj Centra za uporabne veščine. Njegov knjižni prvenec First Mission Paris je zasedel prvo mesto na lestici knjižnih uspešnic na Amazonu. 

Dejan je tudi avtor knjige Praktično učenje.

Redna cena:

23.00€

dejan krajlah ucbenik uspeha

Lepe misli iz knjige

Uspešni posamezniki se še kako dobro zavedajo preprostega dejstva, da je treba dajati, če želiš prejemati. Prepričani so, da bodo lahko še naprej prejemali in uživali veselje, le če bodo svojo srečo tudi delili.

»Denar in uspeh ne spremenita ljudi; le poudarita to, kar je že v njih.« Will Smith

Zapomniti si morate, da nikoli ne boste mogli v celoti vplivati na preizkušnje, s katerimi vam bo postreglo življenje. Nikoli. To je dejstvo, ki ga je treba sprejeti. Mimo tega ne morete. Lahko pa vplivate na to, kako se boste nanje odzvali.

Imam novico za vas. Svet se ni spremenil. Od nekdaj je bil tak. Če vam je všeč ali ne, ga vi ne morete spremeniti. Žal. Pa če se še tako trudite, vam ne bo uspelo. Stvari gredo pač svojo pot. Ljudje so tudi hudobni. In nikomur ni mar za vas. Tako preprosto je to. Pa saj to že vendar veste, tudi če to še tako objokujete. Lahko vsak dan bijete notranje bitke in se jezite na krivice, ki se vam dogajajo, pa ne bo pomagalo. Lahko sprašujete stvarnika, zakaj dovoli vse slabe stvari, ki se vam dogajajo. Tudi usodo lahko krivite za vse skupaj. Kar želite. Ne morete spremeniti sveta, lahko pa spremenite sebe.

»Intuicija je božje darilo in racionalni um njen zvesti služabnik. Mi pa smo ustvarili družbo, ki časti služabnika in je pozabila na darilo.« Albert Einstein

Študije namreč dokazujejo, da se pri osebah, ki vsak dan izražajo hvaležnost, spremeni način, kako vidijo svet. Na bolje, seveda. Hkrati se poveča produktivnost, prav tako pa tudi občutek sreče in zadovoljstva.

Včasih se nam lahko samo malo jebe za vse skupaj. Samo malo. Vsake toliko.

Prelistajte knjigo

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Varovanje podatkov.
I Accept

Ostale zgodbe

Kdo je Damijan Janžekovič?

Za nasmehom preprostega fanta se skriva močna življenjska zgodba. Prav ta zgodba bolečine, depresije in različnih bitk ga je naredila močnejšega in sočutnejšega. V tem je našel navdih za študij pedagogike in psihoterapije, da bo lahko pomagal vsem »ranjenčkom«, ki jih razume v globine srca.

S svojim zgledom sporoča: »Možno se je dvigniti iz težkih in na trenutke nemogočih trenutkov. Nikoli ni prepozno začeti znova in vsak od nas si zasluži nov začetek.« 

(Namig: Obožuje kakav s smetano.)

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Varovanje podatkov.
I Accept

Damijan Janžekovič – TEDx

Mnenja o knjigi IZ PEKLA DO ŽIVLJENJA: Bitka z depresijo

Medtem ko sem prvo knjigo brala z vmesnimi pavzami za izjokati se, sem drugo dobesedno požirala in se iz nje učila o tihi, zahrbtni in počasi uničujoči bolezni, ki se danes vsaj bežno dotakne vsakega šestega človeka. Dragi Damijan, hvaležna sem ti v svojem imenu in imenu vseh, ki v tvoji zgodbi najdejo navdih, moč, smisel in pot, da si se podal v bitko z depresijo, čeprav si vedel, da ena dobljena bitka še ne pomeni zmagati v vojni. Vedel si, da se pravo delo na sebi po tej zmagi šele začne in se odločil, da si daš priložnost.

Ines Ćeman

Včasih globokega. Na trenutke filozofskega. Na trenutke čustvenega in celo težkega branja. Bo knjiga dosegla svoj namen in komu pomagala, da si bo, tako kot Damijan, upal poiskati pomoč, namesto da bi vzdignil roko nadse? Bo zaradi nje tudi Damijanu lažje, saj tudi sam še predobro vem, da se nekatere rane nikoli ne zacelijo? Vsekakor! Ali pa, kot reče eden od protagonistov v knjigi: »Če boš rešil samo eno samo človeško bitje, si lahko čestitaš, naredil si ogromno!«

Aleš Prelog

Pokukajte v knjigo

Življenje je velikokrat napolnjeno z vprašanji brez odgovorov. Pogumno je iskati tiste odgovore, ki še naprej dajejo smisel v našem življenju. Včasih iskanje odgovorov vodi le do še več vprašanj, včasih pa je bolje, da česa ne izvemo nikoli. V mojem otroštvu je bilo veliko vprašanj, ki so me težila. Na nekatera mi je čas prinesel odgovor, druge odgovore sem moral poiskati, a na nekatera nisem imel odgovorov. So jih pa zato imeli drugi. Marsikdo mi je v tistem obdobju sicer poudarjal, da so določena vprašanja, ki jih je najboljše pustiti brez odgovora, a jaz sem kljub vsemu želel odgovore. Včasih je kruta resnica veliko lažje prebavljiva kot pa nevednost, vsaj v mojem primeru je bilo tako.

Pogledal me je in z nasmehom dodal: »Ti si že izjemno bitje. Zame si ti produkt lekcij, ki si se jih si se naučil. Za svoja leta si poln modrosti, saj si šel skozi marsikomu nepredstavljive, predvsem grozne stvari. In zraven mene sedi človek, ki je preživel toliko neviht in deževja, a je vseeno nadaljeval svojo pot. Bolečina te je okrepila, Damijan, dež pa te je s časom tudi očistil.«

Odvrnil sem: »Ravno to je tisto – včasih je vse, kar moramo storiti, da se preprosto odločimo. Da globoko vdihnemo in naredimo korak naprej ter stopimo ven iz cone udobja. Ljudje lahko za vedno stojimo v coni udobja in vedno bomo našli razlog, da ne bi stopili ven. Dejstvo je, da pri izstopu stopamo v neznano in ne vemo kaj nas čaka – morda bo bolelo, morda bo težko, morda bo neprijetno. In vse to je res, a hkrati bomo zapravili številne priložnosti v življenju, če stojimo na robu cone udobja. Najbolje je, da stopimo korak naprej in se odpravimo v neznano. Nikoli ne vemo, koliko lepih stvari nas tam čaka.«

iz pekla do zivljenja bitka z depresijo damijan janzekovic

“Trenutno je moj edini cilj v življenju biti srečen – resnično, intenzivno in dosledno srečen ter navdušen nad življenjem.”

Iz knjige IZ PEKLA DO ŽIVLJENJA – Bitka z depresijo, Damijan Janžekovič

Iz knjige IZ PEKLA DO ŽIVLJENJA – Izgubljeno otroštvo, Damijan Janžekovič

MOGOČE VAS ZANIMA ŠE PRVI DEL TRILOGIJE:

Iz pekla do življenja, Damijan Janžekovič

iz pekla do zivljenja izgubljeno otrostvo damijan janzekovic knjiga
bitka z depresijo damijan janzekovic knjiga druga ozadje

Tretji del je še v nastanjanju … 

(Kdaj bo? Ja, Damijan, kdaj bo? Nestrpno čakamo.)

damijan janzekovic najdeno zivljenje knjiga 3