Učbenik uspeha

DEJAN KRAJLAH

Knjiga za osebno in poslovno rast ter posledično uspeh.

Zakaj (ŠE) niste uspešni? Ker ne veste, da bi lahko bili. Vse dokler boste menili, da gre pri uspehu za srečo, naključje, izjemne okoliščine ali kaj podobnega, na kar vi ne morete vplivati in je dano le drugim, bo tako tudi ostalo. Kar tako, mimogrede, samo od sebe, še nihče ni postal bogat, slaven, priljubljen ali ljubljen. Tudi vi ne boste. Zato lahko še naprej pristajate na vlogo statista v svojem lastnem filmu in preostanek življenja prebijete v prepričanju, da vam je bilo tako usojeno in da se tega pač ne da spremeniti.

Ali pa vzamete usodo v svoje roke in se odločite za uspeh. Učbenik uspeha vam bo pokazal, kako to storiti. Samo en način je, da se o tem prepričate …

Redna cena: 23,00 €

DECEMBRSKA AKCIJA: Od naročilu knjige dobite še brezplačno darilce – knjižico lepih misli 🙂

Naročilo knjige
dejan krajlah in knjiga ucbenik uspeha
  • Število strani: 222
  • Prva izdaja: april 2019
  • Format: 15,5 x 21,5 cm
  • Vezava: Mehka vezava z zavihki

Prelistajte knjigo:

.

Naročilo knjige

Kdo je avtor Dejan Krajlah?

dejan krajlah ucbenik uspeha

Dejan Krajlah je avtor kratkih zgodb in romantičnih kriminalk. Po izobrazbi je politolog, a je tudi nekdanji policist, kriminalist, svetovni popotnik, mirovnik, praktik borilnih veščin in ustanovitelj Centra za uporabne veščine. Njegov knjižni prvenec First Mission Paris je zasedel prvo mesto na lestici knjižnih uspešnic na Amazonu. 

Več o Dejanu si preberite na tej povezavi >>

POVEDALI STE

Mnenja bralcev

Zelo dober filozofsko-psihološki pregled praktičnih rešitev, ki lahko pomagajo človeku pri spopadanju z življenjskimi izzivi.

Robert

Motivacijska knjiga, ki ti lahko spremeni življenje – če se le tako odločiš.

Barbara, Ljubljana

V poplavi priročnikov in raznovrstnih knjig za osebnostno rast na trgu pričujoča knjiga izstopa, ker ne predstavlja le prevoda anglosaksonskih veleuspešnic zahodnega sveta ali povzetkov vzhodnjaških filozofij. Gre za avtorsko delo, ki vključuje slovensko družbeno in kulturno ozadje, fenomene sodobne slovenske družbe in kulture, ki se odražajo v strukturah vsakdanjega življenja. Lepo berljivo, kot avtorju svetovne leposlovne uspešnice pritiče, bralca popelje po poteh uspeha, ki je dosegljiv vsakomur izmed nas. Učbenik uspeha bi zato moral postati obvezno branje slehernega posameznika.

mag. Maja Ilijavec, sociologinja in antropologinja, Inštitut za antropologijo