Belina me pomirja

BARBARA POPIT

Antarktika – tako oddaljena, tako nedostopna, pa vendarle tako privlačna. 

To je potovanje po čarobnem svetu ledene celine, skozi katerega se prepleta zgodba o tjulnju, ki je daroval svojo kožo za izdelavo škornjev za majhno deklico, ki jo vedno zebe v noge.

Bela prostranstva ledene celine so svet zase. Svet domišljije, umirjenosti, ekstremnih razmer in svet ledene lepote, ki očara še tako zahtevnega popotnika. Svet beline, ki pomirja.

Redna cena: 21,00

Naročilo knjige >>
Belina me pomirja Barbara Popit knjiga

Pokukajte v ta svet beline …

Naročilo knjige >>

Kdo je Barbara Popit?

Barbara Popit, roj. leta 1960 v Celju, je popotnica, slikarka in pisateljica.

V obdobju likovnega ustvarjanja je pridobivala znanja pod vodstvom nekaterih akademskih slikarjev in kiparjev ter imela več samostojnih in skupinskih razstav likovnih del, tako doma kot v tujini.

Potovanja so njena strast. Spoznavanje novih dežel, novih ljudi in njihove kulture – to ji daje moč in energijo, sprostitev in umirjanje duha. Številni članki, objavljeni v različnih medijih, ki opisujejo njena doživetja in občutja ob spoznavanju posamezne dežele, ki jo je obiskala, pričajo o njeni ljubezni do pisanja.

Je soavtorica knjige Virus idej, ki je nastala v času prvega vala epidemije koronavirusa in zaprtja države spomladi 2020. Leto kasneje je izšel njen knjižni prvenec Poklon Himalaji.

»Pisanje mi daje novo energijo, nova energija pa zagon za novo pisanje. Ko ne moreš ne jesti ne spati, dokler besedila ne zapišeš.«

Naročilo knjige >>

Poglejte si tudi knjigo Poklon Himalaji

POklon Himalaji Barbara POpit