Iz zasvojenosti v ustvarjalnost

FRANJO TROJNAR

.

5 korakov iz zasvojenosti v ustvarjalnost

Kvantni človek je oseba, ki se je dvignila nad svoje telo, okolico in svoj čas. Manj je v materialnem svetu in več v prostoru energije, frekvence in informacije. To je oseba, ki se zaveda, da je ustvarjalec lastnega življenja in tako ne krivi drugih za lastne napake. Ve, da ustvarjalnost ni v coni komforta, ampak v območju neznanega. Življenje ne živi v preteklosti ali prihodnosti, ampak v sedanjem trenutku, v katerem lahko ustvarja. Skratka, bolj je premišljen, ustvarjalen, duhovni, zaveda se svojih neomejenih možnosti, širi ljubezen znotraj in okoli sebe.

S pomočjo te knjige boste postali tak človek.

Število strani: 268      Prva izdaja: 2022     Vezava: Mehka vezava z zavihki

Redna cena: 23,00 €

.

.

franjo trojan knjiga iz zasvojenosti v ustvarjalnost 2

Predgovor – Beba Splichal

Besede je nemogoče ukrotiti, jih zadržati, določiti njihov pomen in pričakovati, da bo takšen tudi ostal. Vsaka misel, ki jo uspeš za hip ujeti z besedo, je že v naslednjem trenutku le zapisano zaporedje črk. Kar ostane, in to je edino upanje za pišočega, je energija.

Bodo besede obdržale to neizmerno duhovno energijo, ki je polnila učitelja, da je v zrelih letih in omejen s simptomi Parkinsonove bolezni narekoval svojo peto knjigo? Jo boste začutili? Vam bodo besede spregovorile med vrsticami, kjer je shranjena nuja, da vam preda vse, kar ve in zna, da bi lahko postali najboljša različica sebe? Kaj je ta energija, ki to govori?

Evolucija človeka je neustavljiva, na kolektivni in osebi ravni, njen potek pa je odvisen od vsakega posameznika. Zanimivo se je vprašati, kako pri tem sodelujemo in kaj prispevamo, kakšen je moj mini delček v neskončni kotaleči se gmoti zvezd, teme, svetlobe in prahu. Za um je to vprašanje prezahtevno, k sreči ima življenje še druge razsežnosti. O tem boste našli v tej knjigi veliko praktičnih nasvetov.

Redna cena:

23.00€

Vsak dober terapevt se najprej ukvarja s seboj. Verjetno so med nami tudi popolnoma razsvetljeni mojstri, duhovni učitelji, ki so tu le zato, da nam pomagajo pri evoluciji. Vsi ostali se vsak dan, v vsakem trenutku učimo in rastemo, se spoznavamo in razvijamo. Franjo je velik del svoje življenjske poti prehodil zavestno. Na sebi je preizkusil verjetno vse sodobne tehnike osebnega razvoja. Čeprav so te večinoma dobro znane, ponuja knjiga dodano vrednost s tem, da jih predstavi skozi osebno izkušnjo.

Avtor Franjo Trojnar je prišel do točke, ko ve, da je osebna rast možna le takrat, ko smo do sebe skrajno iskreni. Morda so te preproste, a učinkovite tehnike osebnega razvoja primerne tudi za vas. To boste ugotovili le na en način – tako, da jih preizkusite.

Naj besede Franja Trojnarja dvignejo moralo tistim trenutkom, ko zasvojeni z umom komaj najdemo razlog za kreativnost, lepoto in srečo.

Kdo je Franjo Trojnar?

Franjo Trojnar je ime, ki je v slovenskem prostoru že dolgo znano. Leta 1998 je izdal svojo prvo knjigo Vizija uspeha. To je bila prava vsebina ob pravem času, zelo brana in večkrat ponatisnjena. Prevedena je bila tudi v hrvaščino.

Franjo je neutrudni povezovalec materialnega in duhovnega sveta v eno celoto. Po izobrazbi je inženir strojništva. Večino svoje delovne dobe je delal v podjetju TAM kot projektant avtobusov.

Po stečaju podjetja leta 1996 je bil v svojem 50. letu in takrat se je začelo zanj novo življenje. Čakanje na novo zaposlitev je izkoristil za ustvarjanje prve knjige Vizija uspeha, nato je odprl s. p. Trojnar Consulting, poslovno svetovanje. To je bilo njegovo zlato obdobje, v katerem se je ustvarjalno izrazil skozi javna predavanja in v televizijskih oddajah ter v več napisanih knjigah.

Spomnili se ga bomo kot profesionalnega voditelja hoje po žerjavici tudi za podjetja in kot voditelja delavnic postavitev družine, v katere je vnesel kar veliko lastnih izkušenj. Je zaprisežen iskalec resnice in tudi za ceno priljubljenosti ga ni možno z ničimer kupiti. Osebna rast je bila in bo zanj vedno na prvem mestu.

Vse življenje se je izobraževal pri različnih duhovnih mojstrih, nazadnje pri Joeju Dispenzi, Eckhartu Tollu in Bruceu Liptonu ter šamanu Albertu Villoldu.

Franjo je prijeten sogovornik s smislom za situacijski humor in je vedno pripravljen nesebično deliti svoje znanje, vrednote in veščine.

Franjo je oče dveh hčera, starejše Ane, ki ima zasebno baletno šolo, in mlajše Snežne, profesorice angleščine, ter dedek vnukoma Anžeju in Amadeju.

Vse njegove knjige so futuristično usmerjene, tudi zadnja. So znanilke sprememb v medsebojnih odnosih in osebni rasti. Verjamem, da vas bo tudi knjiga Iz zasvojenosti v ustvarjalnost navdušila in vas popeljala na pot sreče in zdravja v vašem življenju.

Redna cena:

23.00€

Ostale zgodbe

Kdo je Damijan Janžekovič?

Za nasmehom preprostega fanta se skriva močna življenjska zgodba. Prav ta zgodba bolečine, depresije in različnih bitk ga je naredila močnejšega in sočutnejšega. V tem je našel navdih za študij pedagogike in psihoterapije, da bo lahko pomagal vsem »ranjenčkom«, ki jih razume v globine srca.

S svojim zgledom sporoča: »Možno se je dvigniti iz težkih in na trenutke nemogočih trenutkov. Nikoli ni prepozno začeti znova in vsak od nas si zasluži nov začetek.« 

(Namig: Obožuje kakav s smetano.)

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Damijan Janžekovič – TEDx

Mnenja o knjigi IZ PEKLA DO ŽIVLJENJA: Bitka z depresijo

Medtem ko sem prvo knjigo brala z vmesnimi pavzami za izjokati se, sem drugo dobesedno požirala in se iz nje učila o tihi, zahrbtni in počasi uničujoči bolezni, ki se danes vsaj bežno dotakne vsakega šestega človeka. Dragi Damijan, hvaležna sem ti v svojem imenu in imenu vseh, ki v tvoji zgodbi najdejo navdih, moč, smisel in pot, da si se podal v bitko z depresijo, čeprav si vedel, da ena dobljena bitka še ne pomeni zmagati v vojni. Vedel si, da se pravo delo na sebi po tej zmagi šele začne in se odločil, da si daš priložnost.

Ines Ćeman

Včasih globokega. Na trenutke filozofskega. Na trenutke čustvenega in celo težkega branja. Bo knjiga dosegla svoj namen in komu pomagala, da si bo, tako kot Damijan, upal poiskati pomoč, namesto da bi vzdignil roko nadse? Bo zaradi nje tudi Damijanu lažje, saj tudi sam še predobro vem, da se nekatere rane nikoli ne zacelijo? Vsekakor! Ali pa, kot reče eden od protagonistov v knjigi: »Če boš rešil samo eno samo človeško bitje, si lahko čestitaš, naredil si ogromno!«

Aleš Prelog

Pokukajte v knjigo

Življenje je velikokrat napolnjeno z vprašanji brez odgovorov. Pogumno je iskati tiste odgovore, ki še naprej dajejo smisel v našem življenju. Včasih iskanje odgovorov vodi le do še več vprašanj, včasih pa je bolje, da česa ne izvemo nikoli. V mojem otroštvu je bilo veliko vprašanj, ki so me težila. Na nekatera mi je čas prinesel odgovor, druge odgovore sem moral poiskati, a na nekatera nisem imel odgovorov. So jih pa zato imeli drugi. Marsikdo mi je v tistem obdobju sicer poudarjal, da so določena vprašanja, ki jih je najboljše pustiti brez odgovora, a jaz sem kljub vsemu želel odgovore. Včasih je kruta resnica veliko lažje prebavljiva kot pa nevednost, vsaj v mojem primeru je bilo tako.

Pogledal me je in z nasmehom dodal: »Ti si že izjemno bitje. Zame si ti produkt lekcij, ki si se jih si se naučil. Za svoja leta si poln modrosti, saj si šel skozi marsikomu nepredstavljive, predvsem grozne stvari. In zraven mene sedi človek, ki je preživel toliko neviht in deževja, a je vseeno nadaljeval svojo pot. Bolečina te je okrepila, Damijan, dež pa te je s časom tudi očistil.«

Odvrnil sem: »Ravno to je tisto – včasih je vse, kar moramo storiti, da se preprosto odločimo. Da globoko vdihnemo in naredimo korak naprej ter stopimo ven iz cone udobja. Ljudje lahko za vedno stojimo v coni udobja in vedno bomo našli razlog, da ne bi stopili ven. Dejstvo je, da pri izstopu stopamo v neznano in ne vemo kaj nas čaka – morda bo bolelo, morda bo težko, morda bo neprijetno. In vse to je res, a hkrati bomo zapravili številne priložnosti v življenju, če stojimo na robu cone udobja. Najbolje je, da stopimo korak naprej in se odpravimo v neznano. Nikoli ne vemo, koliko lepih stvari nas tam čaka.«

iz pekla do zivljenja bitka z depresijo damijan janzekovic

“Trenutno je moj edini cilj v življenju biti srečen – resnično, intenzivno in dosledno srečen ter navdušen nad življenjem.”

Iz knjige IZ PEKLA DO ŽIVLJENJA – Bitka z depresijo, Damijan Janžekovič

Iz knjige IZ PEKLA DO ŽIVLJENJA – Izgubljeno otroštvo, Damijan Janžekovič

MOGOČE VAS ZANIMA ŠE PRVI DEL TRILOGIJE:

Iz pekla do življenja, Damijan Janžekovič

iz pekla do zivljenja izgubljeno otrostvo damijan janzekovic knjiga
bitka z depresijo damijan janzekovic knjiga druga ozadje

Tretji del je še v nastanjanju … 

(Kdaj bo? Ja, Damijan, kdaj bo? Nestrpno čakamo.)

damijan janzekovic najdeno zivljenje knjiga 3