zvezdana mlakar zoran zavor


Pri pripravi letošnje POLETNE RAZPRODAJE, v katero smo vključili tudi vrhunsko knjigo Zorana Zavorja 2,5 tone odnosa, smo v našem arhivu “naleteli” na videoposnetek, ki je nastal na predstavitvi knjige.

Čeprav sta od nastanka posnetka minili že več kot dve leti, je ta še kako aktualen. Tako, kot so in bodo večno aktualni izzivi v naših odnosih. Ogled dogodka vam iz srca priporočamo, saj je Zoran Zavor (Kdo je Zoran Zavor?) postregel z marsikaterim koristnim nasvetom in vpogledom v dinamiko partnerskih odnosov. Dogodek je povezovala čudovita in unikatna Zvezdana Mlakar, za glasbeno popestritev pa je poskrbel legendarni Rudolf Gas.

Naj še enkrat omenimo, da smo knjigo vključili v našo poletno akcijo, zato vam je omejen čas na voljo za kar 40% ugodneje. Več o knjigi 2,5 tone odnosa pa na tej povezavi, kjer najdete tudi spodnje mnenje Zvezdane Mlakar.

2,5 tone odnosaKnjiga 2,5 odnosa kar 40% ceneje

 

Pravkar sem prebrala Zoranovo knjigo in lahko vam povem, da je dobro branje, kvalitetno, jasno, iskreno, poučno. Nikoli ni dovolj branja na temo raziskovanja človeške duše, samega sebe. Edino tako lahko spreminjamo sebe, svojo realnost in z nami se spreminja tudi svet okoli nas. Zavestnega, čuječega življenja se je treba naučiti, a, ko se, če se, preskok zgodi, vidiš, da je vredno truda. Knjige, učenja prihajajo k nam, ko smo nanje pripravljeni, na videz ne pomagajo, ko smo na stopnji teorije. To pa je najpomembnejše obdobje, tu notri se skriva naša iskrena in resna odločitev, da vzamemo svoje življenje v svoje roke!

Zvezdana Mlakar

 

Predstavitev knjige “2,5 tone odnosa” (povezovalka dogodka: Zvezdana Mlakar)
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

PREBERI ŠE:

Lepe misli iz knjige 2,5 tone odnosa

Kar iščemo v partnerju, nam manjka.

Ljudje ponavadi naredimo spremembo takrat, ko imamo vodo že do grla.

Moški ne jočejo


poletna ratprodaja