Maya Peron - knjiga Vilinski SImboli

Si v življenju želite več ljubezni? Potrebujete pomoč pri manifestaciji in realizaciji vaših želja? Pri tem vam lahko pomaga knjiga VILINSKI SIMBOLI, ki jo je napisala Maya Peron.

Morda se sprašujete, kaj sploh so vilinski simboli?
VILINSKI SIMBOLI so energijska podpora – ideogrami, ki dvigujejo vašo vibracijo. Pripomorejo k povezovanju z vašim višjim jazom in notranjo močjo ter vam pomagajo doseči cilje in vas zaščititi pred negativnimi energijami.

To so simboli za različne vrednote in področja v življenju – za srečo, ljubezen, zdravje, uspeh, harmonijo, notranji mir, privlačnost, denar, obilje … in vam to pomagajo manifestirati. V knjigi Maye Person VILINSKI SIMBOLI jih je 151.

Vsak simbol je sestavljen iz gradnikov, ki so v različnih razmerjih, zaradi česar ima vsak simbol lastno vibracijo, ki je enaka vibraciji, ki jo želimo pritegniti ali obdržati v svojem življenju (realnosti, ki jo želimo kreirati).

V pomoč pri manifestaciji ljubezni v vašem življenju danes z vami delimo vilinski simbol za ljubezen.

vilinski simbol za ljubezen, maya peron

 

 

Še ostalih 150 vilinskih simbolov, ki vam med drugim pomagajo manifestirati mir, kreativnost, bogastvo, mladost, priložnosti, ter usklajenost prejemanja in dajanja,  lahko dobite v knjigi.

 

vilinski simboli Maya Peron

 

Poleg konkretnih simbolov, ki vam pomagajo kot nekakšna bližnjica in opomnik v življenju, Maya Peron v knjigi VILINSKI SIMBOLI z nami deli tudi svoje misli glede obširnega spektra področij. Tako z nami med drugim deli svoje misli o duhovnosti, odnosih, ljubezni, uspehu, pogumu in coni udobja, pa tudi o napakah, spremembah in temu, kaj resnično šteje. 

 

Maya Peron - knjiga Vilinski SImboli

Pisateljica Maya Peron s knjigo Vilinski Simboli

 

Modrih misli je v tej knjigi malo morje in ko jo enkrat preberete (potem pa zagotovo še mnogokrat), lahko pričakujete, da si boste želeli svoje okolje okrasiti ne le z vilinskimi simboli za energijsko podporo, temveč tudi s citati, ki vas bodo opomnili na ključne resnice o življenju.

Za ta prispevek smo za vas zbrali 5 modrih misli iz knjige VILINSKI SIMBOLI, ki vam bodo dali majcen vpogled v to, kaj lahko od knjige pričakujete. Upamo, da vam bodo te lepe misli vlile pogum in boste v njih našli točno tisto, kar morate slišati, pa čeprav se morda do tega trenutka niste zavedali, da je tako.

Ob prebiranju vam želimo obilo kontemplacije, manifestacije in duhovne rasti.

 

5 lepih misli iz knjige VILINSKI SIMBOLI:

1. “Vedite, da se življenje ne dogaja vam, temveč za vas, pa tudi to, da ni treba, da ste boljši od ostalih, temveč je popolnoma dovolj, da ste najboljši, kot v danem trenutku zmorete in znate.”

2. “Najpomembnejši odnos vseh odnosov je odnos do sebe oz. s samim seboj. Ljudje z dobrim odnosom do sebe so prijazni, razumevajoči, druge spodbujajo, radi pomagajo, jasno postavljajo meje (in tudi sami spoštujejo meje drugih), poznajo svoje vrednote, trdno stojijo za njimi in ne pristajajo na manj.”

3. “Vsako ljubezensko razmerje je drugačno (ker sta tudi akterja druga) in prav vsako razmerje je (v danem trenutku) pravo, če le znamo ozavestiti, zakaj smo se v njem znašli in česa se moramo naučiti. Nekatera iz nas potegnejo najboljše, kar smo, spet druga pa tisto plat, katere obstoj bi najraje zatajili.

Ljubezen se lahko rodi v trenutku, raste pa vedno počasi in se kali na preizkušnjah. Je odločitev. Vedno je nekje kdo, ki je lepši, boljši, privlačnejši, zanimivejši, a ko se enkrat za nekoga odločimo, nam za druge ni mar.

Ljubezen je glagol. So dejanja. Veliko njih.”

4. “Uspeh ni nekaj ogromnega in pompoznega, čeprav se na daleč morda zdi tako. Uspeh je niz tisočerih drobnih zmagic, majhnih uspehov in komaj vidnih premikov.”

5. “Ne potrebujete predznanja, da bi lahko stopili na to pot (v resnici vsi ves čas hodimo po njej, pa naj nam je to všeč ali ne), neizogibno pa potrebujete odločitev, da boste začeli ZAVESTNO živeti. Če boste pot skozi življenje nadaljevali na površini, s plašnicami na očeh, in pridobljenih spoznanj ne boste prenesli v vsakdanje materialno življenje, vas bodo naučene tehnike zgolj oddaljile od bistva, lažni občutek osebne rasti pa vas bo kratkotrajno zadovoljil.”

 

vilinski simboli Maya Peron

Prispevek pripravila: Jana Klinkon