VILINSKI SIMBOLI

Maya Peron

.

VILINSKI SIMBOLI so energijska podpora – ideogrami, ki dvigujejo vašo vibracijo.

Simbole lahko uporabljamo kot okras.
Z njimi lahko navzven sporočamo, katera vrednota se nam zdi pomembna.
Vilinski simboli nam lahko predstavljajo nekakšen stalen opomnik, ki nas večkrat v dnevu spomni na cilj, ki smo si ga zadali, na energijo, za katero želimo, da nas v določenem trenutku ali situaciji vodi.
Lahko so izjemno darilo, s katerim obdarovancu sporočimo, kaj mu želimo, in ga pri tem tudi energijsko podpremo.
Vilinski simbol lahko kot sidro (nevrolingvistično programiranje) zelo lepo dopolni meditacije, hipnoze, ustvarjanje, vadbe, čiščenje energijskega telesa in vizualizacije.

Naša dolžnost je – biti srečni. Naj vam v čakanju na pravi trenutek nikar ne zmanjka časa.

Strani: 194      Prva izdaja: september 2020    Vezava: Mehka vezava z zavihki

Redna cena: 14,90 €

.

.

.

Pokukajte v knjigo

Vsi bomo prišli na končni cilj, ki nam je znan – pot do tja pa izbiramo sami. Naša usoda je nekje res zapisana. Vendar ni zapečatena. Sami si jo krojimo z odločitvami, ki jih sprejemamo, in s svojo energijo, ki jo lahko spremenimo v vsakem trenutku. To je tudi odgovor, zakaj se sploh ukvarjati z osebnostno rastjo. Usode in energij ni mogoče pretentati, a ko z iskreno namero spreminjamo sebe, se začne spreminjati tudi vse ostalo.

Neprecenljivo je videti:

– kako malo je treba, da človek dvigne glavo in mu zažarijo oči;
– kako malo je treba, da človek naredi korak, ki ga sicer ne bi;
– kako malo je treba, da začne iskati tisto najboljše v sebi;
– kako malo je treba, da spet začne sanjati;
– kako malo je treba, da se zave SEBE;
– kako malo je treba, da se zaveda svoje veličine in obenem majhnosti;
– kako malo je treba, da najde svojo moč in začne krojiti svojo usodo.

Povsem v redu je, če včasih malo obstanemo ali zaidemo s poti. Samokritičnost spodbujam, ker nam pomaga, da napredujemo in se razvijamo. Vendar nikar ne pretiravajte z njo!

Spremenite, kar si želite spremeniti, osvojite znanja, ki jih potrebujete, razvijajte kvalitete, ki vas bodo podpirale. Vendar se obenem zavedajte vsega, kar ste že naredili – vseh dobrih lastnosti, ki jih že imate, vseh preprek, ki ste jih že premagali, vseh ciljev, ki ste jih že osvojili, vseh nasmehov, ki ste jih že pričarali, in vseh solz ganjenosti, ki ste jih nekomu že izvabili in jih tudi sami doživeli.

Ko boste zares vedeli, kje ste in (vsaj približno) kje želite biti, boste našli moč, orodja in poti, da boste tja tudi prišli. Eno takšnih orodij so tudi vilinski simboli, ki jih najdete v drugem delu te knjige.

Če boste delali korake in zavestno opazovali dogajanje, boste natanko vedeli, kateri korak mora slediti prejšnjemu. Prej ali slej boste ugotovili, da ste pravzaprav vodeni.

Noro dober občutek je, ko prižigamo lučko za lučko. Včasih svojo, včasih prijateljevo, včasih neznančevo. Ko bo dovolj prižganih lučk, bo svet lepši in svetlejši. 

In LJUBEZEN?

Ta je nad vsem. ❤

Vsi bomo prišli na končni cilj, ki nam je znan – pot do tja pa izbiramo sami.

Maya Peron

Kdo je Maya Peron?

Maya Peron je avtorica mednarodne knjižne uspešnice, motivacijska govornica, podjetnica, life coach (Robbins-Madanes) … Predvsem pa vizionarka, ki verjame v čudeže, a ob tem ostaja trdno na realnih tleh. Njeno poslanstvo je ljudem dajati moč, upanje, znanje in veščine, da postanejo najboljša verzija sebe.

“Sem radoveden, zahteven, razmišljujoč, hkrati pa zelo empatičen in optimističen multipraktik, ki verjame v ljubezen in vse dobro. Ženska pač. Sicer pa tudi mami, babi, dvakrat nekdanja žena, hči, pastorka, prijateljica, zaupnica, pasjeljubka, motoristka, ki ima rada navtiko in se odlično počuti tudi v gozdu in na potovanjih.”

Maya, zakaj knjiga?

Želim si, da bi vas knjiga spodbudila k razmišljanju o vas samih in k zavedanju, kako zelo močni ste in da je prav vse potrebno že v vas samih.

Želim si, da bi se zavedeli svoje hrbtenice, jasno zavzeli svoja stališča in sledili SVOJIM vrednotam.

Želim si, da iz prvega dela mojih razmišljanj povlečete le tisto, kar trenutno potrebujete.

Želim si, da so vam vilinski simboli iz drugega dela knjige v pomoč, kot so bili v pomoč meni, ko sem v življenju najbolj potrebovala rešilno bilko.

Maya Peron
maya peron vilinski simboli knjiga
Maya Peron - knjiga Vilinski SImboli

.

Ostale knjige

Kdo je Damijan Janžekovič?

Za nasmehom preprostega fanta se skriva močna življenjska zgodba. Prav ta zgodba bolečine, depresije in različnih bitk ga je naredila močnejšega in sočutnejšega. V tem je našel navdih za študij pedagogike in psihoterapije, da bo lahko pomagal vsem »ranjenčkom«, ki jih razume v globine srca.

S svojim zgledom sporoča: »Možno se je dvigniti iz težkih in na trenutke nemogočih trenutkov. Nikoli ni prepozno začeti znova in vsak od nas si zasluži nov začetek.« 

(Namig: Obožuje kakav s smetano.)

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Damijan Janžekovič – TEDx

Mnenja o knjigi IZ PEKLA DO ŽIVLJENJA: Bitka z depresijo

Medtem ko sem prvo knjigo brala z vmesnimi pavzami za izjokati se, sem drugo dobesedno požirala in se iz nje učila o tihi, zahrbtni in počasi uničujoči bolezni, ki se danes vsaj bežno dotakne vsakega šestega človeka. Dragi Damijan, hvaležna sem ti v svojem imenu in imenu vseh, ki v tvoji zgodbi najdejo navdih, moč, smisel in pot, da si se podal v bitko z depresijo, čeprav si vedel, da ena dobljena bitka še ne pomeni zmagati v vojni. Vedel si, da se pravo delo na sebi po tej zmagi šele začne in se odločil, da si daš priložnost.

Ines Ćeman

Včasih globokega. Na trenutke filozofskega. Na trenutke čustvenega in celo težkega branja. Bo knjiga dosegla svoj namen in komu pomagala, da si bo, tako kot Damijan, upal poiskati pomoč, namesto da bi vzdignil roko nadse? Bo zaradi nje tudi Damijanu lažje, saj tudi sam še predobro vem, da se nekatere rane nikoli ne zacelijo? Vsekakor! Ali pa, kot reče eden od protagonistov v knjigi: »Če boš rešil samo eno samo človeško bitje, si lahko čestitaš, naredil si ogromno!«

Aleš Prelog

Pokukajte v knjigo

Življenje je velikokrat napolnjeno z vprašanji brez odgovorov. Pogumno je iskati tiste odgovore, ki še naprej dajejo smisel v našem življenju. Včasih iskanje odgovorov vodi le do še več vprašanj, včasih pa je bolje, da česa ne izvemo nikoli. V mojem otroštvu je bilo veliko vprašanj, ki so me težila. Na nekatera mi je čas prinesel odgovor, druge odgovore sem moral poiskati, a na nekatera nisem imel odgovorov. So jih pa zato imeli drugi. Marsikdo mi je v tistem obdobju sicer poudarjal, da so določena vprašanja, ki jih je najboljše pustiti brez odgovora, a jaz sem kljub vsemu želel odgovore. Včasih je kruta resnica veliko lažje prebavljiva kot pa nevednost, vsaj v mojem primeru je bilo tako.

Pogledal me je in z nasmehom dodal: »Ti si že izjemno bitje. Zame si ti produkt lekcij, ki si se jih si se naučil. Za svoja leta si poln modrosti, saj si šel skozi marsikomu nepredstavljive, predvsem grozne stvari. In zraven mene sedi človek, ki je preživel toliko neviht in deževja, a je vseeno nadaljeval svojo pot. Bolečina te je okrepila, Damijan, dež pa te je s časom tudi očistil.«

Odvrnil sem: »Ravno to je tisto – včasih je vse, kar moramo storiti, da se preprosto odločimo. Da globoko vdihnemo in naredimo korak naprej ter stopimo ven iz cone udobja. Ljudje lahko za vedno stojimo v coni udobja in vedno bomo našli razlog, da ne bi stopili ven. Dejstvo je, da pri izstopu stopamo v neznano in ne vemo kaj nas čaka – morda bo bolelo, morda bo težko, morda bo neprijetno. In vse to je res, a hkrati bomo zapravili številne priložnosti v življenju, če stojimo na robu cone udobja. Najbolje je, da stopimo korak naprej in se odpravimo v neznano. Nikoli ne vemo, koliko lepih stvari nas tam čaka.«

iz pekla do zivljenja bitka z depresijo damijan janzekovic

“Trenutno je moj edini cilj v življenju biti srečen – resnično, intenzivno in dosledno srečen ter navdušen nad življenjem.”

Iz knjige IZ PEKLA DO ŽIVLJENJA – Bitka z depresijo, Damijan Janžekovič

Iz knjige IZ PEKLA DO ŽIVLJENJA – Izgubljeno otroštvo, Damijan Janžekovič

MOGOČE VAS ZANIMA ŠE PRVI DEL TRILOGIJE:

Iz pekla do življenja, Damijan Janžekovič

iz pekla do zivljenja izgubljeno otrostvo damijan janzekovic knjiga
bitka z depresijo damijan janzekovic knjiga druga ozadje

Tretji del je še v nastanjanju … 

(Kdaj bo? Ja, Damijan, kdaj bo? Nestrpno čakamo.)

damijan janzekovic najdeno zivljenje knjiga 3