Vozim skozi življenje

23.00 

(Knjiga bo predvidoma izdana v začetku februarja 2019.)

To ni le moja zgodba. To je zgodba vseh, ki včasih obupajo nad življenjem. Ko ne znajo naprej. Ko morda ne želijo naprej. Ko obstanejo na mestu. Ali se smilijo sami sebi.

Zgodba vseh, ki smo včasih na tleh ali nas življenje nepričakovano popelje na neko drugo pot. Zato je to zgodba tudi vseh vas. Tudi tebe. Zagotovo ne v celoti, a vsaj v kakšen delu, v kakšnem dogodku, v kakšni misli ali besedah. In če ne drugače, je zgodba vseh nas, ker se srečujemo na cesti in sovplivamo en na drugega. Najdi svoj košček zgodbe v zapisanem, ki je pred tabo …

Sem Aleš, ki uporablja voziček. Nisem vozičkar, ki mu je ime Aleš.

Avtor: Aleš Kramolc

  • Število strani: 200
  • Prva izdaja: februar 2019
  • Format: 15,5 x 21,5 cm
  • Vezava: Mehka vezava z zavihki

Poglejte si kazalo knjige >>

Naročilo knjige

Mnenja Bralcev


O avtorju

Kako bi ga ne gledala z izjemnim spoštovanjem, ko je danes, 11 let po nesreči, uspešen mednarodni podjetnik. Uživa v svojem delu, ki ga res obvlada. Še bolj kot to občudujem njegovo steno medalij športnih dosežkov. A najbolj njegov nasmeh in zagotovo nevsakdanji pogled na svet. Pogled, v katerem ne zaznam pritoževanj, sodb, negativnosti, ampak zdravo samozavestno držo človeka z izjemnim srcem in občutkom za soljudi.

Ko se zalotim v lastnem samopomilovanju in vlogi žrtve, se velikokrat spomnim na Aleša in si sama sebi rečem: »Petra, a ti se imaš za kaj pritoževati? Ti boš sedaj stokala brez pravega razloga? Resno?« Ne da bi on vedel, mi je velikokrat dal moči, vere in poguma, ko sem to najbolj potrebovala. Velikokrat mi je skočil pred oči, da sem uspela zaznati lastne negativne misli in jih preusmeriti v pozitivne. Na nek način je močan vpliv na moje življenje. Zato sem prepričana, da je ta knjiga izjemen doprinos našemu okolju. Hvala, Aleš, za njo.

Petra Škarja

Kategoriji: ,