Prvo leto mama

19.90 

(Knjiga bo predvidoma izdana konec marca 2019.)

Pred vami je resnična knjiga o prvem letu materinstva.

Avtorica je v njej popisala veliko lepih trenutkov, ki jih doživi novopečena mati, pa tudi tiste težke in temne, ki pogosto ostanejo zamolčani. Biti mama je hkrati lepo in zahtevno. Mama se včasih počuti, kot da lebdi na krilih svoje materinske ljubezni in da zmore vse, včasih pa pade globoko v najtemnejše dele svoje psihe, iz katerih le stežka najde pot nazaj. Kako si lahko pomaga, da ohrani sebe in obenem ljubi svojega otroka – tudi o tem govori ta knjiga.

“Z Nikom sem šla prvič ven deset dni po porodu. Dala sem ga v lupinico in ga odnesla na klop ob Ljubljanico. Bil je lep spomladanski dan. Z Markom sva sedela v tišini, Nik je ravno zadremal. Vrbe so se nežno zibale v vetru. Nedaleč stran je neki moški racam v reko metal kruh. Vse je bilo nekako isto kot prej. Pa vendar za naju popolnoma drugače.”

Avtorica: Ana Rozman

  • Število strani: 88
  • Prva izdaja: marec 2019
  • Format: 15,5 x 21,5 cm
  • Vezava: Mehka vezava z zavihki

Poglejte si kazalo knjige >>

Pokukajte v knjigo >>

Naročilo knjige

Čudovit prikaz sodobne ženske, ki si na poti do materinstva skozi vrtinec neznanega in pod pritiski družbe želi obdržati stik s sabo. Ana opisuje vse nas, nežno, lepo, osebno. In sporoča: Nisi sama! Priporočam.

Anja Oman, avtorica bloga Mamina maza

Še vedno ima rada jogo, rada pleše, piše, še vedno jo osrečuje narava, polni kultura, še vedno ima sončne in senčne plati – le da je zdaj še mati. Brati Anino knjigo je, kot bi poslušal dragoceno pripoved prijateljice, ki je o svojih izkušnjah pripravljena govoriti odprto, s človeško toplino in veliko mero življenjske modrosti.

Tina Košir, publicistka in učiteljica joge

Ana o svojem prvem letu materinstva piše iskreno, rahločutno in ganljivo. Z ljubeznijo do življenja te posrka v globine svojega srca ter popelje na potovanje ženske, ki odkriva, kako je biti mati. Verjamem, da je lahko njena zgodba v oporo in pomoč tudi drugim mamicam, ki prav tako odkrivajo svoje materinstvo.

Alenka Lanz, zakonska in družinska terapevtka
Naročilo knjige

Mnenja Bralcev

Kakšna se je knjiga zdela vam? Kaj vas je nasmejalo, kaj morda razočaralo, kaj navdušilo ali se vas kako drugače dotaknilo? Sporočite nam na info@katapult.si.


O avtorju

Ana Rozman je novinarka na Radiu Slovenija ter učiteljica Joge plesa (Shakti dance®). Pri 35-ih letih je prvič postala mama, kar jo je streslo in pretreslo tako zelo, da je o tem napisala knjigo. Pisala je štiri mesece, skoraj vsak dan, točno uro in pol, kolikor je trajal popoldanski spanec njenega sina Nika. Nastala je knjiga, ki jo držite v rokah.

Kategoriji: ,