2,5 tone odnosa

21.50 

(Knjiga bo predvidoma izdana konec marca 2019.)

Vedno imaš možnost, da spremeniš tisto, kar ti danes ni všeč.

Živimo v času izjemnih tehnoloških napredkov, visoke kvalitete življenja z vidika materialnih dobrin, a odnosi nam pešajo. Imamo ogromno znanj iz knjig, dostop do neverjetnih količin informacij, možnosti razvijanja vseh možnih talentov, a obenem postajamo čustveno otopeli. Vedno bolj in hitreje smo povezani z ljudmi preko socialnih omrežij in z vsem svetom, a hkrati postajamo družba osamljenih ljudi. Znamo reševati zapletene matematične uganke in zapletenosti sistemov, ne znamo pa rešiti lastnega partnerskega odnosa.

Tako postajamo ljudje vedno bolj oddaljeni drug od drugega in osamljeni.

Da izstopimo iz tega začaranega kroga, se je potrebno ustaviti, ozavestiti trenutna stanja, pridobiti zadosti informacij, nato pa po korakih izboljšati sebe in posledično odnose. Pri tem vam lahko pomaga prav ta knjiga.

Avtor: Zoran Zavor

  • Število strani: 170
  • Prva izdaja: marec 2019
  • Format: 15,5 x 23,5 cm
  • Vezava: Mehka vezava z zavihki

Poglejte si KAZALO KNJIGE >>

Pokukajte v knjigo >>

Naročilo knjige

Mnenja Bralcev

Kakšna se je knjiga zdela vam? Kaj vas je nasmejalo, kaj morda razočaralo, kaj navdušilo ali se vas kako drugače dotaknilo? Sporočite nam na info@katapult.si.


O avtorju

Zoran Zavor – Predsednik društva Pesem duše®, specialist za osebno rast in razvoj ter poslovni svetovalec Pesem duše®, predavatelj, uspešni strokovni vodja Ustvarjalne akademije Pesem duše. TV voditelj, odgovorni urednik in snovalec oddaje Preprosto naravno®

“Moje delo je usmerjeno v ozaveščanje ljudi o moči srca in brezpogojne ljubezni; o naši duši, njeni edinstvenosti in celoti – združenosti srca, duše in uma, ki premaga vse ovire in težave. Odkrivanje in razreševanje vzrokov s pomočjo karmične diagnostike, theta healinga in svojih metod. Tudi za tiste, za katere mislimo, da ni rešitve, vedno obstaja pot. Z veseljem pomagam ljudem, da si sami lahko izbirajo svojo življenjsko pot.”

Kategoriji: ,