Petra Škarja o svoji najnovejši knjigi AKROBATI (dr. Jure Knez):

Lahko bi ji rekla knjiga podjetništva, kajti z njo boste posegli v razmišljanje uspešnega podjetnika, ki ga vodijo pozitivne vrednote.

Lahko bi ji rekla knjiga upanja, saj iz 20-letnih praks prikazuje, kako imaš ob blaginji in krizah, ob uspehih in padcih, ob pridobitvah in izgubah vedno v svojih rokah moč, da si narediš življenje barvito in smiselno.

Lahko bi ji rekla knjiga pogovorov, saj prav globoki pogovori odpirajo tiste delčke v nas, ki skrivajo največ bogastva življenja.

Lahko bi ji rekla knjiga za ljubitelje gora, ker so nama prav gore ponudile prostor in čas, da doseževa tiste misli in razmišljanja, do katerih ni moč priti ob bežnih srečanjih sredi hrupa doline.

Lahko pa bi ji preprosto rekla – knjiga življenjskih razmišljanj. Sto bralcev, sto bistev knjige. Vsakdo bo zase našel tisto, kar se ga bo na nek način dotaknilo.

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Varovanje podatkov.
I Accept

 

Torej, knjiga za tiste, ki ste malo drugačni. Ki izstopate iz povprečja. Ki ste dostikrat nerazumljeni. Vizionarji. Geniji. Posebneži. Morda za koga čudni ali vsaj nenavadni. Tisti, ki vas povsem ustaljene in povprečne poti ne zanimajo. Ker ravno to so ljudje, ki na koncu pustijo močan pečat na tem svetu. 

Več o Akrobatih pa TUKAJ.

akrobati