Dragi bralci , 

 za vas smo pripravili 5  kreativnih nasvetov, kje vse lahko prebirate vam najljubše knjige.  Preberite  si  vse nasvete, saj boste pri tem izvedeli, kako kreativni ste lahko pri izbiri lokacij.

 

 

  V GORAH

Kaj nas stane, da, ko se pripravljamo na vzpon na hrib ali goro v nahrbtnik damo knjigo, ki jo tisti trenutek beremo.. Ko pridemo na vrh gore, si vzamemo nekaj minut povsem zase. Zakaj?? Da uživamo v prijetnih občutkih, da smo dosegli vrh in si ta občutek oplemenitimo še z kakšnim prijetnim poglavjem iz knjige.

 

PO SAVNI V SPROSTITVENI SOBI

Kdor zahaja v savne, naj s seboj vzame še kakšno knjigo. Prav to lahko prebira v sprostitveni sobi po obisku savne. Načeloma smo tam sproščeni in nam je prijetno. In prav takrat smo še toliko bolj dovzetni za prejemanje prijetnih in koristnih informacij v naše telo.

V NEDELJO PO KOSILU

Ko je primerno vreme za to, vam predlagamo, da po kosilu namesto TV-ja odprete knjigo, ki jo trenutno prebirate. To je eden izmed ustreznih trenutkov v času vikenda, ko si lahko vzamemo nekaj trenutkov samo zase in si ne dovolimo, da nas kdo moti.

NA DOPUSTU

Neglede ali gre za krajši ali daljšo obliko dopusta, priporočamo, da knjig ne pustite doma. Naj vas spremljajo tudi tam. Nekateri pravijo, da jim ni lepšega trenutka na dopustu, kot ta, da lahko na morju; povsem odmaknjeni od vsakdana, prebirajo knjige in zraven še močno uživajo

MED DOLGIM ČAKANJEM NA PREGLED PRI SPECIALISTU

Kot najverjetneje vsi vemo, je na pregled pri zdravniku potrebno načeloma veliko čakati. Kadar že prej veste, da bo temu res tako, postavite aktualno knjigo v vašo torbico ali nahrbtnik. Priporočamo, da je knjiga manjše velikosti, da nam le ta ne zavzame preveč prostora.

Če pa ste v dilemi, katero knjigo bi bilo dobro vzeti s seboj, vam lahko v naši založbi pridemo toliko naproti in vam nekaj knjig tudi predlagamo. Prav vse naše knjige nosijo v sebi močan nauk in nam lahko veliko pripomorejo k temu, da zaživimo življenje, tako kot nam pripada in si zaslužimo.

Povezavo dobite na spodnji povezavi : https://www.zalozba5ka.com/knjige-5ka/ , kjer vas knjige že čakajo in so morda vaše izbrane že v nekaj dneh pri vas in vas spremljajo na vseh zgoraj omenjenih poteh.