ideje za darila za valentinovo

 

Se bliža valentinovo, tebi je pa spet zmanjkalo idej za darila? Si nameraval na hitro skočiti v trgovino, pa niso imeli ničesar pametnega, ali pa si se predolgo pomudil v službi? Ni problema, imamo 5 romantičnih idej, ki te bodo zagotovo rešile iz škripcev. Nekaj teh idej je celo “last minute”, sepravi so nekakšne rešilne bilke, če je valentinovo tik pred vrati, trgovine pa so zaprte.

Pri sestavljanju tega seznama smo skušali na kup zbrati ideje za darila, ki so primerne tako zanjo kot zanj, torej bodo razveselila ali punco ali fanta. Z malce improvizacije lahko te ideje uporabiš tudi v kakšni drugi situaciji, recimo ko iščeš darilo za rojstni dan, za obletnico, ali pa za mamo, očeta, babico, … skratka, katerokoli ljubljeno osebo. Najboljši rezultat dosežeš, če spodnje ideje skombiniraš in se ne držiš le ene. Lahko dodaš še kakšno lepo misel v ročno narejeni voščilnici. Tako boš zagotovo zadel v polno, ustvaril pa boš res personalizirano darilo, ki bo tvoji ljubljeni osebi dalo vedeti, da misliš nanjo in ti je pri srcu.

 

Tukaj je naših 5 idej za darila za valentinovo:

 

1. Album s slikami

Bi rad podaril svoji ljubljeni osebi nekaj zares dragocenega? Z albumom slik skoraj ne moreš zgrešiti. Naj tvoja ljubljena oseba še čez veliko let obdrži vajine skupne trenutke v lepem spominu.

ideja za darilo - album s slikami

 

2. Dobra knjiga

Je vaša ljubljena oseba ljubitelj knjig ali globokih misli? Dobra knjiga je čudovito darilo. Sploh knjižnemu črvičku težko podariš kaj boljšega.

Iz naše zbirke za valentinovo priporočamo knjigo ZATE.

V knjigi ZATE so zbrane zgodbe iz sveta, ki se dotaknejo duše in srca. Sporočajo nekaj zelo preprostega, a bistvenega – kako biti dober človek, dober do sebe in dober do vsega, kar nas obdaja. Postopoma razkriva skrivnost uspeha, ki je enotna vsem narodom in vsem generacijam. Ta knjiga je odlično darilo za ljudi, ki zasedajo posebno mesto v vašem srcu.

Petra Škarja – ZATE – Velike resnice malih doživetij

 

3. Personaliziran seznam glasbe

Vaša ljubljena oseba zelo rada posluša glasbo? Ima morda kakšne hobije, ki jih vedno rada skombinira z glasbo – recimo tek, jogo, ustvarjanje? Zakaj ji ne sestavite personaliziranega seznama glasbe (recimo na Youtube, ali pa ji kar zapečete CD)? Nanjo dodajte glasbo, ki je morda še ne pozna, pa mislite, da bi ji bila pisana na kožo, ter seveda par skladb, ki imajo poseben pomen za vajin odnos.

ideja za darilo seznam glasbe

 

4. Pesem

Ste ustvarjalna duša? Morda igrate kakšen inštrument? Če svoji ljubljeni osebi napišete pesem, ki ji jo preberete ali zaigrate, bo to nadvse romantično.

Za piko na i poskrbite, da bo ambient popoln – prižgite svečke, zatemnite luči in ji postrezite topel čaj ali najljubšo pijačo.

 

ideje za darila - pesem

 

5. Ljubezenski kuponi

Če vas nobena druga ideja ni prepričala, vas bo zagotovo tale. Ljubezenski kupončki so popolno darilo za trenutke, ko ti zmanjkuje časa ali idej, pa še vedno želiš, da darilo izpade pozorno in personalizirano. Lahko naredite svoje, lahko pa uporabite naše šablone, ki smo jih pripravili posebej za vas. Enostavno jih sprintajte, obrežite in dajte v luštno kuverto. Uspeh je zagotovljen!

 

ideje za darilo - ljubezenski kupončki

 

Prispevek pripravila: Jana Klinkon