Vilinski simboli

MAYA PERON

 • Vsi bomo prišli na končni cilj, ki nam je znan – pot do tja pa izbiramo sami.VILINSKI SIMBOLI so energijska podpora – ideogrami, ki dvigujejo vašo vibracijo.
  • Simbole lahko uporabljamo kot okras.
  • Z njimi lahko navzven sporočamo, katera vrednota se nam zdi pomembna.
  • Vilinski simboli nam lahko predstavljajo nekakšen stalen opomnik, ki nas večkrat v dnevu spomni na cilj, ki smo si ga zadali, na energijo, za katero želimo, da nas v določenem trenutku ali situaciji vodi.
  • Lahko so izjemno darilo, s katerim obdarovancu sporočimo, kaj mu želimo, in ga pri tem tudi energijsko podpremo.
  • Vilinski simbol lahko kot sidro (nevrolingvistično programiranje) zelo lepo dopolni meditacije, hipnoze, ustvarjanje, vadbe, čiščenje energijskega telesa in vizualizacije.

  Naša dolžnost je – biti srečni. Naj vam v čakanju na pravi trenutek nikar ne zmanjka časa.

  Redna cena: 14,90 €
[elementor-template id=”23047″]

Mnenja bralcev

Energijska podpora vedno pride prav. Nemogočih stvari ni!

Martin Strel, maratonski plavalec, petkratni guinnessov rekorder

Maya Peron, zakaj si napisala knjigo VILINSKI SIMBOLI?

Želim si, da bi vas knjiga spodbudila k razmišljanju o vas samih in k zavedanju, kako zelo močni ste in da je prav vse potrebno že v vas samih.

Želim si, da bi se zavedeli svoje hrbtenice, jasno zavzeli svoja stališča in sledili SVOJIM vrednotam.

Želim si, da iz prvega dela mojih razmišljanj povlečete le tisto, kar trenutno potrebujete.

Želim si, da so vam vilinski simboli iz drugega dela knjige v pomoč, kot so bili v pomoč meni, ko sem v življenju najbolj potrebovala rešilno bilko.NAKUP KNJIGE

Video vsebine

https://youtu.be/weSQ27zFfIkhttps://youtu.be/pjs3YulUWTg

Kdo je Maya Peron?

Maya Peron je avtorica mednarodne knjižne uspešnice, motivacijska govornica, podjetnica, life coach (Robbins-Madanes) … Predvsem pa vizionarka, ki verjame v čudeže, a ob tem ostaja trdno na realnih tleh. Njeno poslanstvo je ljudem dajati moč, upanje, znanje in veščine, da postanejo najboljša verzija sebe.

“Sem radoveden, zahteven, razmišljujoč, hkrati pa zelo empatičen in optimističen multipraktik, ki verjame v ljubezen in vse dobro. Ženska pač. Sicer pa tudi mami, babi, dvakrat nekdanja žena, hči, pastorka, prijateljica, zaupnica, pasjeljubka, motoristka, ki ima rada navtiko in se odlično počuti tudi v gozdu in na potovanjih.”NAKUP KNJIGE

Iz knjige VILINSKI SIMBOLI, Maya Peron

Vsi bomo prišli na končni cilj, ki nam je znan – pot do tja pa izbiramo sami. Naša usoda je nekje res zapisana. Vendar ni zapečatena. Sami si jo krojimo z odločitvami, ki jih sprejemamo, in s svojo energijo, ki jo lahko spremenimo v vsakem trenutku. To je tudi odgovor, zakaj se sploh ukvarjati z osebnostno rastjo. Usode in energij ni mogoče pretentati, a ko z iskreno namero spreminjamo sebe, se začne spreminjati tudi vse ostalo.

Neprecenljivo je videti:

 • kako malo je treba, da človek dvigne glavo in mu zažarijo oči;
 • kako malo je treba, da človek naredi korak, ki ga sicer ne bi;
 • kako malo je treba, da začne iskati tisto najboljše v sebi;
 • kako malo je treba, da spet začne sanjati;
 • kako malo je treba, da se zave SEBE;
 • kako malo je treba, da se zaveda svoje veličine in obenem majhnosti;
 • kako malo je treba, da najde svojo moč in začne krojiti svojo usodo.

Povsem v redu je, če včasih malo obstanemo ali zaidemo s poti. Samokritičnost spodbujam, ker nam pomaga, da napredujemo in se razvijamo. Vendar nikar ne pretiravajte z njo!

Spremenite, kar si želite spremeniti, osvojite znanja, ki jih potrebujete, razvijajte kvalitete, ki vas bodo podpirale. Vendar se obenem zavedajte vsega, kar ste že naredili – vseh dobrih lastnosti, ki jih že imate, vseh preprek, ki ste jih že premagali, vseh ciljev, ki ste jih že osvojili, vseh nasmehov, ki ste jih že pričarali, in vseh solz ganjenosti, ki ste jih nekomu že izvabili in jih tudi sami doživeli.

Ko boste zares vedeli, kje ste in (vsaj približno) kje želite biti, boste našli moč, orodja in poti, da boste tja tudi prišli. Eno takšnih orodij so tudi vilinski simboli, ki jih najdete v drugem delu te knjige.

Če boste delali korake in zavestno opazovali dogajanje, boste natanko vedeli, kateri korak mora slediti prejšnjemu. Prej ali slej boste ugotovili, da ste pravzaprav vodeni.

Noro dober občutek je, ko prižigamo lučko za lučko. Včasih svojo, včasih prijateljevo, včasih neznančevo. Ko bo dovolj prižganih lučk, bo svet lepši in svetlejši. 

In LJUBEZEN?

Ta je nad vsem. ❤

Redna cena:

14,90 €Ostale zgodbe

[elementor-template id=”22521″]