Opis

Zakaj (ŠE) niste uspešni? Ker ne veste, da bi lahko bili. Vse dokler boste menili, da gre pri uspehu za srečo, naključje, izjemne okoliščine ali kaj podobnega, na kar vi ne morete vplivati in je dano le drugim, bo tako tudi ostalo. Kar tako, mimogrede, samo od sebe, še nihče ni postal bogat, slaven, priljubljen ali ljubljen. Tudi vi ne boste. Zato lahko še naprej pristajate na vlogo statista v svojem lastnem filmu in preostanek življenja prebijete v prepričanju, da vam je bilo tako usojeno in da se tega pač ne da spremeniti.

Ali pa vzamete usodo v svoje roke in se odločite za uspeh. Učbenik uspeha vam bo pokazal, kako to storiti. Samo en način je, da se o tem prepričate …

Avtor: Dejan Krajlah

  • Število strani: 222
  • Prva izdaja: april 2019
  • Format: 15,5 x 21,5 cm
  • Vezava: Mehka vezava z zavihki

Poglejte si KAZALO KNJIGE >>

Naročilo knjige

V poplavi priročnikov in raznovrstnih knjig za osebnostno rast na trgu pričujoča knjiga izstopa, ker ne predstavlja le prevoda anglosaksonskih veleuspešnic zahodnega sveta ali povzetkov vzhodnjaških filozofij. Gre za avtorsko delo, ki vključuje slovensko družbeno in kulturno ozadje, fenomene sodobne slovenske družbe in kulture, ki se odražajo v strukturah vsakdanjega življenja. Lepo berljivo, kot avtorju svetovne leposlovne uspešnice pritiče, bralca popelje po poteh uspeha, ki je dosegljiv vsakomur izmed nas. Učbenik uspeha bi zato moral postati obvezno branje slehernega posameznika.

mag. Maja Ilijavec, sociologinja in antropologinja, Inštitut za antropologijo

Zelo dober filozofsko-psihološki pregled praktičnih rešitev, ki lahko pomagajo človeku pri spopadanju z življenjskimi izzivi.

Robert

Motivacijska knjiga, ki ti lahko spremeni življenje – če se le tako odločiš.

Barbara, Ljubljana

Naravnost odlično in poučno branje. Globoko vredna in preprosta hkrati. Boljše kot vrhunska jutranja kava z maslenim briošem … Namreč, vstajenje upanja za vsakogar, ki želi izpolniti svoj namen in uspešno živeti življenje. Avtorjeva mojstrovina vredna, da jo postavijo tudi na učne police, kot nujno učno berilo za vse starostne skupine. Avtopilot je nastavljiv … ali pač? Top .. hvala za “up-lift”.

Matjaž Horjak, pastor Evengelijskega centra Koper

Sporočilo knjige Učbenik uspeha je spremeniti igro v svoj blagor. Knjiga nas prisili, da smo pozorni na to, kar si res želimo, in nas vodi, da to dosežemo. Vizualizacija svojih ciljev in perspektiv, da dosežemo svoje želje in se odzovemo na možnosti, ki so nam dane. Priporočam.

Boris

Zanimivo branje, ki ti odpre nova obzorja. Avtor artikulirano in na bralcu prijazen način svoja razmišljanja o uspešnem življenju podkrepi s konkretnimi primeri. Predvsem pa v dobro berljivi knjigi posreduje pomembno sporočilo, da je uspeh odvisen izključno od naše odločitve.

Roni, Ljubljana

Za branje knjige s takšno ali podobno vsebino se človek odloči v trenutkih življenja, ko išče sam sebe, ko išče rešitev za probleme, ki jih ne zna rešiti sam, kljub vsem izkušnjam, ki jih je pridobil v življenju. In potem si rečeš: “Mogoče je pa ravno to tisto, kar sem iskal in kar potrebujem v tem trenutku.” In začneš prebirati … Kljub temu, da sem v vsakem prebranem stavku iskal bilko odrešitve, sem moral prebrati tretjino knjige, da sem se našel v temi in da sem našel prve rešitve ter odgovore na moj problem. V knjigi sem našel stvari, ki me še danes motivirajo, kadar imam težek dan ali hudo uro.  V roke vzamem knjigo in preberem točno tiste strani knjige, kjer sem našel sebe. In potem je lažje in potem je lepše … SAMO VERJETI MORAŠ VASE IN V BESEDE AVTORJA.

SAS
Naročilo knjige