SVOBODA – breme ali privilegij?

ANDREJA COMINO

  • Kako v resnici živijo in preživijo znani Slovenci? Zgodbe, ki iskreno govorijo o lepotah in tudi tegobah svobodnjaštva.Kako torej v resnici živijo: Lara Jankovič, Petra Arula, Manca Maselj, Jagoda Batagelj, Saša Einsiedler, Jasna Kuljaj, Bojan Rojko, Vinci Vogue Anžlovar, Ivana Djilas, Hermina Kovačič, Andreja Čemernik in Andreja Comino.

    Knjiga je čudovit realen prikaz svobodnjaštva za vse, ki razmišljajo o tovrstni karierni poti; je tolažba in hkrati inspiracija za tiste, ki že stopajo po tej poti; in je opomnim naši družbi, kako in zakaj so potrebne spremembe na tem področju.

    Redna cena: 23,00 €
[elementor-template id=”23630″]

Mnenja bralcev

“V Sloveniji še vedno prevladuje mnenje, da je podjetnik nekdo, ki na jahti zapravlja denar, ki ga s trdim delom prislužijo delavci v podjetju. Knjiga odstira drugo, bolj realno plat zgodbe o podjetništvu, ki jo vidi le redkokdo. Je izjemno bogat šopek zgodb o uspehu, navideznemu uspehu, krivicah, ki zaznamujejo neko obdobje in bo tako ostala večen mejnik in opomnik naše trenutne družbene ureditve, ki ima še ogromno prostora za izboljšave.”

dr. Jure KnezDEWESoft d.o.o.

Video vsebine

Kdo je avtorica Andreja Comino?

Kot samostojna novinarka že več kot dvajset let piše zgodbe predvsem o “znanih”. V vsakem poskuša najti iskrico, ki ga žene k delovanju in (so)ustvarjanju boljšega sveta. Tokrat pa se je prvič lotila njej dobro poznane tematike – problema svobodnjaštva. Več o Andreji TUKAJ.NAKUP KNJIGE

Ostale zgodbe

[elementor-template id=”22521″]