Paket SRČNI UČITELJ (knjiga + rokovnik)

SABINA KOŠMRL KAUČIČ

Knjiga SRČNI UČITELJ + Rokovnik

Knjiga govori o tem, kako moramo vzgajati in učiti otroke na bolj novodobni način – s sočutjem, razumevanjem čustev otroka, s potrpežljivostjo … In kako moramo pogled najprej usmeriti vase, kako postati čimbolj “prebujen”, saj bolj kot besede učijo zgledi.

Knjiga je namenjena vsem, ki poučujejo, ki so del izobraževalnega sistema in ki so kakor koli soudeleženi pri vzgoji tistih, ki bodo odločali o naši prihodnosti in prihodnosti našega planeta – otrok. Je poklon učiteljem in staršem, ki vzgajajo, vodijo in učijo iz srca, z globokim razumevanjem, sočutjem in sprejemanjem edinstvenosti vsakega otroka.

Rokovnik za šolsko leto 2021/2022 je opremljen z ilustracijami in citati Srčnega učitelja, priložena sta dva urnika, prostor za kontakte in zapiske, rubrika “najlepši trenutki meseca” in “moji cilji”. Spodbuja k akciji, dobri organizaciji, delovanju iz ljubezni, miru in notranje stabilnosti ter razmišljanju izven okvirjev.

Akcijska cena: 38,90 €  35,00 €

Naročilo paketa Srčni učitelj

KNJIGA

  • Število strani: 204
  • Prva izdaja: april 2019
  • Format: 15,5 x 21,5 cm
  • Vezava: Mehka vezava z zavihki

ROKOVNIK 

  • Število strani: 176
  • Koledar: od septembra 2021 do avgusta 2022
  • Format: 15,5 x 21,5 cm
  • Vezava: integralna z zavihki + zaznamovalna vrvica

Kako izgleda rokovnik v notranjosti?

 . 

Spoznajte Sabino Košmrl Kaučič, avtorico knjige SRČNI UČITELJ

POVEDALI STE

Mnenja bralcev

Za redko katero knjigo lahko rečem, da mi je segla do srca kot knjiga Sabine Košmrl, Srčni učitelj. V dobri uri sem jo dobesedno pogoltnila in bila potešena od A do Ž. Angleži pravijo za takšno knjigo, da je “unputdownable”.

Zavod Izjemen.Si

Ko kot učitelji spoznamo, da smo sami oblikovalci svojega življenja, klime v svojem razredu in postane naša učilnica pokazatelj našega notranjega ravnovesja, zdravja in zadovoljstva, se premaknemo na pot reševanja svojih lastnih omejitev in izzivov. Postanemo tisti, ki zagotovo ve, da bodo njegovi učenci vzcveteli, če bo sam kot učitelj naše pot najprej do sebe in nato do njih.

Petra in Uroš Dobnikar, avtorja knjige Šola Luči

Vsakdo, ki se za to trudi, lahko povzroči, da bomo kot družba vsaj korak bliže k tej deželi, kjer bo šola po meri otrok ponujala zavetje, v katerem bodo učitelji, učenci in njihovi starši bolj zadovoljni, mirni, uspešnejši in srečni.

Tanja Fajon, poslanka v Evropskem parlamentu

Knjiga Srčni učitelj prihaja ob pravem času, saj je tema, v kolikšni meri in na kakšen način spremeniti šolstvo, prav zdaj zelo aktualna. Sabina Košmrl je učiteljica in dobro pozna šolski sistem ter seveda tudi dobre in slabe plati učiteljevanja. Z opisom svojega pristopa k poučevanju, ki izhaja iz zdravega jedra, in z lastnim zgledom, kako je mogoče to doseči, želi tudi ostale učitelje spodbuditi, da skupaj s starši spremenijo šolstvo od znotraj navzven. Knjiga je namenjena tudi staršem, saj sta vzgoja in izobraževanje tesno prepletena, otroka pa lahko prav v času odraščanja preveč omejimo in zatremo njegove potenciale ali pa mu omogočimo, da se razvije v celovito, samostojno in izpolnjeno osebo. Takšno, kot v svojem bistvu je – unikat. Zelo zanimivo branje, ki kliče k razmisleku!

Nives Mahne Čehovin, lektorica
Naročilo paketa Srčni učitelj

V medijih

RADIO OGNJIŠČE – Pogovor s Sabino Košmrl Kaučič

Naročilo paketa Srčni učitelj

S prve predstavitve knjige SRČNI UČITELJ

Naročilo paketa Srčni učitelj