Komunikacija z nezemljani

MILAN KRAJNC

Knjiga je namenjena vsem tisti, ki se v podjetju počutite, kot na drugem planetu. V knjigi je veliko vaj iz področja komunikacije, obvladovanja stresa, spoznavanje samega sebe …

S tem, ko bomo spoznali sebe in svoje meje, bomo neposredno spoznavali tudi druge in predvsem povečali spoštovanje njihove osebnosti, časa in energije. Ugotovili bomo, da je naš edini kapital, ki ga dobimo kot popotnico v življenje, ČAS. S kvalitetno komunikacijo se bomo z drugimi lahko bolj učinkovito sporazumevali, ne bomo zapravljali njihovega časa in energije. Življenje bo postalo bolj kvalitetno, sami se bomo čutili polni, bolj izkoriščeni, predvsem pa bo v naši okolici zaradi dobre komunikacije zavladala svežina.

In tako … Bodo vsi Nezemljani okoli nas postali Ljudje.

Redna cena: 19,99 €

Naročilo knjige
Število strani: 140
Prva izdaja: 2019
Vezava: Mehka vezava
Izdajatelj: Milan Krajnc

Kdo je avtor Milan Krajnc?

Milan Krajnc (1974) je pedagog in psihoterapevt v mednarodnem merilu.

Njegove knjige so prevedene v 11 tujih jezikov. Osredotočil se je predvsem na reševanje osebnih in poslovnih težav vodilnih. Vendar je v 20 letih zasebne prakse ugotovil, da vse težave izhajajo iz odnosa do sebe in do partnerja. Dokler nimamo urejenih stvari v partnerskem odnosu, tudi osebno in poslovno ne bomo srečni.

Naročilo knjige