Piše: Maja Buzakovič

“Vse se začne globoko v nas.  A podpora je tista, ki nam lahko da krila, s katerimi vzletimo k prostranemu nebu, podpora je gonilna sila, naša dejanja pa so krmilo!”

Zmedeno približam veki in nagubam čelo ter vprašljivo pogledam možakarja, ko se mi nasmehne in pokaže vrstico rumenih, nepravilnih zob, čez katere sloni srebrna žica: “Nihče ne zmore vsega sam in to je povsem normalno. Vedno potrebujemo druge, ki nam lahko ponudijo in omogočijo svojo pomoč pri tem. Medsebojni odnosi so zelo pomembni. Le poglej, kdo je vedno tukaj zate, na koga se lahko vedno zaneseš. To so osebe, ki bodo ostale tu, tudi, če ti spodleti, tudi, ko ne bo vse rožnato. Oni bodo poskrbeli, da bodo v tvoje življenje vnesli sonce, po vsakem dežju in morda celo čudovito mavrico.”

Zamišljeno jo opazujem in naravnost požiram njegove besede, medtem ko z izbuljenimi očmi prodorno zrem vanj.

“Ljudje vse prevečkrat mislimo, da smo sami na tem svetu, da sami zmoremo vse in ne potrebujemo ničesar ali nikogar, vendar to ni res. Medsebojno sodelovanje, pomoč, podpora so edina pot k temu, da skupaj dosežemo več. Vsak s svojim trudom lahko prispeva k boljšemu za vse nas,” vidno zadihano si odkašlja in pripomni: »Kar poglej naravo. V naravi vse sinhrono sodeluje, kar ustvari nadvse čudovita stvarjenja.«


Maja BuzakovičPiše: Maja Buzakovič

Nasmejana knjigoljubka, ki rada »sanja na veliko«. Navdušena nad življenjskimi modrostmi, iskanjem smisla in izpopolnitve. Prijateljica z naravo, sprehodi, raziskovanjem okolice in potovanji. Zagovornica dobrih medsebojnih odnosov, sodelovanja, povezanosti in prijateljskih vezi. Navdihnjena nad močjo volje, poguma in sledenjem svojim sanjam. Pisateljica po duši in avtorica prihajajoče knjige O čem pa vi sanjate?

KAKO IZDATI KNJIGO… IN Z NJO ZASLUŽITI?

Brezplačen 20-stranski E-priročnik, kjer je zapisan postopek izdaje knjige, in, kar je še pomembnejše, na kaj biti pozoren, da bo tudi čimbolj prepoznavna.

KLIKNITE ZA PRENOS!