HODIM, HODIM, HODIM …

PETRA ŠKARJA

Darilna knjižica, kjer so zbrane lepe misli za inspiracijo, upanje in moč …

  • Število strani: 106
  • Format: 7,50 x 10,50 cm
  • Vezava: mehka vezava

Redna cena: 3,80 €

Naročilo knjižice >>

Nekaj lepih misli iz knjižice

Kaj ti bo življenje, če je narekovano? Slediti je preprosto, a tudi dolgočasno. Slediti je varno, a brez strasti. Slediti je pričakovano, a za sabo ne puščaš novih sledi.

Ne pozabi, da si samo človek. Povsem v redu je, da si včasih na tleh, da se zjočeš. Nato pa vstani in pojdi dalje. Vedno.

Kaj ti bo življenje, če se boš ozrl nazaj in rekel: S popolnim korakom sem šel po poti, ki mi je bila dana, naredil stvari, ki so bile pričakovane, in govoril z ljudmi, ki so bili na isti poti. Pomisli, kaj vse življenje ponuja izven te začrtane poti. Koliko novih dežel, radovednih oči, šepetov narave, koliko občutij, za katere sploh ne veš, dokler ne stopiš tja, onkraj varnega, v Življenje.

Radi pozabimo, da brez slabega tudi dobrega ne bi imeli. Brez neuspehov tudi uspeha ne bi zaznali. Brez bolečine ne bi vedeli, kaj je radost.

Ker sem izkusila malo, vem, kaj je veliko. Ker sem občutila lakoto, cenim sitost. Ker sem spala zunaj, vem, kaj pomeni imeti posteljo. Ker sem delila prhe in stranišča z drugimi, cenim, ko ju imam le zase. Ker sem več dni hodila v mokrih oblačilih, cenim suha in sveža. Ker sem jedla zaradi lakote in potrebe telesa po energiji, se zavedam preobilja, ki ga imamo.

Najgloblje življenjske resnice se skrivajo v preprostih stvareh.

Naročilo knjižice >>