MNENJA O KNJIGI

Včeraj zvečer sem končala z branjem tvoje knjige, tvojega prvenca. Zopet sem se morala prisilit, da sem brala počasi, ker drugače znam knjige kar požret in tvoje je ena tistih, ki bi jo. Čestitke!
Potovala sem po tvojih poteh, tako resničnih in tistih skritih znotraj tebe. Knjiga pričara tvoje občutke in včasih sem prav trpela s teboj in včasih sem se veselila tvojih uspehov, včasih pa samo potovala. Ja, veliko se ti je dogajalo v Himalaji. Že sama beseda Himalaja je tako čarobna, misteriozna, če jo doživiš, verjetno za celo življenje vibriraš na višjih frekvencah. In po tem verjetno hrepenimo.
Barbara L.
Kupila in prebrala sem tvojo knjigo o trekingu na Himalajo Poklon Himalaji in moram izraziti svoj poklon tebi!
Bravo in čestitke!!! Uživala sem v branju, zelo doživeto zapisano in prav začuti se te lahko. Od tega je kakšen teden, a še vedno me spremljajo občutki, ki so se mi ustvarjali ob branju. Seveda ostaja tudi zbeganost glede sive pojave in dogodka, ki si ga doživela. A sploh ni važno, kako in ali si ali ga nisi.
Če Mohamed ne pride h gori, mora gora k njemu. Verjetno je bilo tako pri tebi. Očitno si bila poklicana k njej. Neverjeten dogodek za mnoge, a živ ter resničen, vreden globokega spoštovanja do narave in stvarstva, katerega del smo. Res, iskrene čestitke za pogum in voljo, da si izkušnjo delila na tak način.
Helena P.
Nisem je mogla odložiti. Ravnokar sem jo prebrala. Tisočkrat hvala. V teh časih knjiga nudi pravo zatočišče miru.
Izjemna pripoved. Ena boljših, kar sem jih kadarkoli brala. Govorim iskreno iz srca. Tako blizu mi je. Tako ob pravem času. Tako dragocena z globokimi notranjimi spoznanji. Potrebno bi jo bilo prevesti v angleščino, da bo dostopna širšemu krogu bralcev. Hvala!
Tina H.