Založba 5KA

Zgodbe, ki si zaslužijo živeti večno.

Kako napisati knjigo in kako izdati knjigo pri založba 5ka
Založba 5ka ekipa
Kako izdati knjigo, Založba 5KA

Naše zgodbe

Knjiga meseca

Mama Hčerki

»Kar bi hčerka morala slišati, pa ji mama takrat ni znala ali ni zmogla povedati.«

V knjigi zbrani odgovori so razmišljanja matere, ki svoji hčerki poskuša predati kažipot življenjskih resnic, ki bi jih deklica morala slišati že pred leti, pa ji jih mama takrat ni zmogla ali znala posredovati.

Kako izdati knjigo?

Brezplačen 14-stranski E-priročnik, kjer smo zapisali postopek izdaje knjige, in, kar je še pomembnejše, na kaj biti pozoren, da bo tudi čimbolj prepoznavna.

Blog

dr lucija cevnik knjiga mama hcerki 5

Mami, kako naj bom pogumna?

Draga moja punčka, biti pogumen je velika in dragocena vrlina. Vendar ne misli, da je pogumen le tisti, ki z mečem neustrašno maha sovražniku pred očmi in zaseda prve bojne črte! Neustrašen ni samo bojevnik, ki srepo zre v obličje krvoločnega leva, ali pa ta, ki se drzne potopiti v brezmejna in temačna morska brezna.

Preberi več »

Mami, tako sem se zaljubila! Kako naj vem, da je on tisti pravi?

Draga moja punčka, stari ljudje so imeli navado reči: »Če bi bil vedež, ne bi bil revež.« Sedaj si zaslepljena s čustvi zaljubljenosti, ki preplavljajo tvoje telo in ti meglijo um. Čustva so predivja, da bi lahko s treznostjo sodila. Omama zaljubljenosti je nepopisna. Predaj se ji, kajti to je čudovita izkušnja, ki ji ni

Preberi več »