Čudeži

Edita Kurent

 • V tej poti, poti bolečine in ljubezni, trpljenja in močnih spoznanj, poti obupovanj in vere, predaje in vztrajanja, želim, da prepoznate moč in voljo, ki jo ima v sebi vsakdo izmed nas, ne glede na to, v kako težki situaciji se znajdemo.

  Ni konec, dokler ni zares konec. Pa tudi takrat ni konec …

  Nekaj lepih misli in sporočil iz knjige >>

   

  Avtorica: Edita Kurent

  • Število strani: 148
  • Prva izdaja: oktober 2018
  • Format: 15,5 x 21,5 cm
  • Vezava: Mehka vezava z zavihki

  Poglejte si kazalo knjige >>

Redna cena:

19,90 €

Mnenja bralcev

Edita Kurent, ženska, ki jo življenje preizkuša, nam razgrinja svojo zgodbo, stkano iz bolečine, upanja, boja za življenje in iskanja lastnih virov preživetja ob pomoči drugih. Samoizpraševanje, veslanje v morju neskončnih možnosti, brezpogojna ljubezen, odpuščanje in pristna vera vase in v življenje samo, so ključne besede iskalcev – in, tisti, ki išče tudi najde – prave ljudi, prave možnosti in priložnosti ob pravem času – gre za sinhronost vsega, kar nosimo v sebi, le pustiti moramo, da se zgodi. Pisateljica s svojo zgodbo odpira upanje in daje pogum vsem nam, ki smo na poti življenja – da bi ga sprejeli in živeli tako, kot je; nič več in nič manj. Sama pravi: »Če uspemo razumeti, da v vsaki naši celici pleše božansko in smo del tega plesa, ne bomo samo uspešni, srečni in polni milosti. Spoznali bomo, da vse prihaja k nam tako, kot naj bi bilo, kot mora biti in kot bi lahko bilo.« Knjiga bo pomagala vsem, ki se srečujemo z življenjskimi preizkušnjami.

Sabina Burkeljca, Bukla

O avtorju

Edita Kurent: Z globokim zaupanjem v življenje in v božansko vodstvo, ki nam ne daje odgovorov na ravni razuma, je moj namen podpora od življenja utrujenim in izčrpanim popotnikom. Uspešnosti v življenju ne merim po stopnji izobrazbe niti po količini pridobljenega imetja, ampak po zmožnosti delovanja iz čiste ljubezni in prenosa svetih moči na soljudi, da bi le-ti ohranili upanje in vero. Če uspemo razumeti, da v vsaki naši celici pleše božansko in smo del tega plesa, ne bomo samo uspešni, srečni in polni milosti. Spoznali bomo, da vse prihaja k nam tako, kot naj bi bilo, kot mora biti in kot bi lahko bilo.

Ostale zgodbe