2,5 tone odnosa

ZORAN ZAVOR

Vedno imaš možnost, da spremeniš tisto, kar ti danes ni všeč.

Živimo v času izjemnih tehnoloških napredkov, visoke kvalitete življenja z vidika materialnih dobrin, a odnosi nam pešajo. Imamo ogromno znanj iz knjig, dostop do neverjetnih količin informacij, možnosti razvijanja vseh možnih talentov, a obenem postajamo čustveno otopeli. Vedno bolj in hitreje smo povezani z ljudmi preko socialnih omrežij in z vsem svetom, a hkrati postajamo družba osamljenih ljudi. Znamo reševati zapletene matematične uganke in zapletenosti sistemov, ne znamo pa rešiti lastnega partnerskega odnosa.

Tako postajamo ljudje vedno bolj oddaljeni drug od drugega in osamljeni.

Da izstopimo iz tega začaranega kroga, se je potrebno ustaviti, ozavestiti trenutna stanja, pridobiti zadosti informacij, nato pa po korakih izboljšati sebe in posledično odnose. Pri tem vam lahko pomaga prav ta knjiga.

Redna cena: 21,50 €

O AVTORJU


POKUKAJTE V KNJIGO


MNENJA BRALCEV

Mnenja bralcev

Pravkar sem prebrala Zoranovo knjigo in lahko vam povem, da je dobro branje, kvalitetno, jasno, iskreno, poučno. Nikoli ni dovolj branja na temo raziskovanja človeške duše, samega sebe. Edino tako lahko spreminjamo sebe, svojo realnost in z nami se spreminja tudi svet okoli nas. Zavestnega, čuječega življenja se je treba naučiti, a, ko se, če se, preskok zgodi, vidiš, da je vredno truda. Knjige, učenja prihajajo k nam, ko smo nanje pripravljeni, na videz ne pomagajo, ko smo na stopnji teorije. To pa je najpomembnejše obdobje, tu notri se skriva naša iskrena in resna odločitev, da vzamemo svoje življenje v svoje roke!

Zvezdana Mlakar

Video vsebine

Kdo je Ana Rozman?

Sem novinarka in učiteljica Shakti dance-a (Joge plesa). Zaposlena sem na Radiu Slovenija, v uredništvu za kulturo. To delo me zelo veseli, saj sem v vsakodnevnem stiku s pisatelji, ilustratorji, igralci in se z njimi pogovarjam o njihovem delu. Vedno me je navdihovalo to, kako umetnik ustvari nekaj iz nič. Iz njegove globine pride nekaj izjemnega, nekaj kar navdihuje druge in jim vrača vero v lepoto, v dobro. Tako vidim umetnost. Nekaj, kar nas vrača v stik s sabo, kar nas odpira za presežno. Zato imam res rada svoje delo.

Moja velika ljubezen sta tudi joga in ples in z velikim navdušenjem poučujem prakso poimenovano Shakti dance (Joga plesa).

Sicer pa sedaj tudi že mamica :)

Več o Ani si preberite TUKAJ.NAKUP KNJIGE

Ostale zgodbe

[elementor-template id=”22521″]