VIRUS IDEJ

Nina Planinšek

Moje misli

Najprej je sledil šok zaradi vseh medijev in pa ljudi okoli mene, kmalu pa je sledilo nekaj najlepšega/najboljšega v mojem življenju. V času virusa sem ostala doma z 18. mesečno hčerko Luno in pa labradorcem Kanom.

Najbolj mi je bilo všeč, da sem imela veliko časa za njiju in še več časa za spoznavanje sebe. Menim, da lahko sami najbolj vplivamo na sebe, oz. potek življenja pa naj bo to pozitivno ali negativno, vedno strmim k pozitivnemu pogledu na življenje, pa naj se zgodi, kar se hoče.

Zato sem se odločila, da pričnem ponovno s telovadbo po vodenem programu od doma in s tem skrbeti za dobro fizično in psihično počutje, kolikor se le da najbolje.

Spremenila sem celo prehrano, no more junk food in se da :-). Kljub utrujenosti od skrbi za hčerko Luno in psa Kana in seveda sebe, vztrajam še naprej odločno.

Moj moto … naše misli kreirajo naše življenje, vse se da, če se malo potrudiš in vse se vrne kot ti je najbolj pisano na kožo :-), smejmo se in cenimo čas, ki nam je dan.

Pa še nekaj mojih misli:
najprej imej sebe rad v celoti,
bodi iskren do sebe,
sam si izbiraš krog ljudi,
najbolj si odvisen sam od sebe,
smej se, jutri bo boljše,
pozitiva je moja vrlina.

Nina Planinšek

Knjiga VIRUS IDEJ je inspiracija vsem, ki se vrtijo v krogu obupa, strahu in žalosti. Pokaže nam, kako biti sam sebi motivator, kako zagnati pozitivno naravnanost znotraj našega ustroja.

Naročilo knjige >>

MALA KNJIGICA SMEHA IN NAVDIHA

<p style=”text-align: center;”>Brezplačna knjigica, ki vas bo nasmejala in navdihnila. V njej boste našli nekaj za srce, nekaj za razmislek, nekaj za um, nekaj za dušo …</p>

KLIKNITE ZA PRENOS