VIRUS IDEJ

Neva Varl

Dobrodošli v pomladi in poletju!

Naši gozdovi so ozeleneli, na vrtovih cvetijo tulipani, narcise, zvončki in trobentice. Pod oknom je zadišal Jasminin, moj javor se je odel v čudovito vijolično obleko. Skoraj dve leti sem čakala in negovala mali pušpanov grmiček. Ni in ni hotel rasti. Letošnja pomlad pa mu je pomagala, da se je končno odločil, da se dvigne malo više in me razveseli.

Nadomestite vaše dnevne rutine, uživajte v svojih vrtovih ali parkih in poslušajte žvrgolenje ptic. Poznam številne ljudi moje generacije, ki živijo zdravo življenje in so aktivni. Ni lepšega kot se sprehoditi po potkah v gozdu in občudovati mogočne hraste in nežne breze. Drobni zvončki se skrivajo pod njimi. Na vrtovih sosedov pa boste občudovali tulipane in narcise.

Kakšna naša sreča! In nikar ne posedajte v dnevnih sobah med štirimi stenami, računalniki, pametnimi telefoni in ostalimi aparaturami. Ne premišljujte o žalostnih novicah, ki poročajo o mladih ljudeh, ki ne bodo dočakali mirne in zdrave mladosti. Morda pa se mi premalo trudimo, da bi jim pokazali drugo pot, pot, ki jim bo prinesla mirno življenje, pot ki jim bo nudila svež zrak, svežo in zdravo vodo, delovne a umirjene dneve.

Sedite na kolo ali pa svoje lepe občutke prenesite v črke in stavke. Napišite knjigo. Še lepše pa je, ko to knjigo daruješ, saj je to del sebe.

To se lepi občutki in ker sreča ne počiva, je to nekaj najlepšega. Jaz vedno pričakujem, da me bo obiskala in prinesla pozdrave tistih, ki me imajo radi.

Neva Varl

Knjiga VIRUS IDEJ je inspiracija vsem, ki se vrtijo v krogu obupa, strahu in žalosti. Pokaže nam, kako biti sam sebi motivator, kako zagnati pozitivno naravnanost znotraj našega ustroja.

Naročilo knjige >>

MALA KNJIGICA SMEHA IN NAVDIHA

<p style=”text-align: center;”>Brezplačna knjigica, ki vas bo nasmejala in navdihnila. V njej boste našli nekaj za srce, nekaj za razmislek, nekaj za um, nekaj za dušo …</p>

KLIKNITE ZA PRENOS