VIRUS IDEJ

Neja Česnik

.

DAN KO JE OBSTAL SVET

Svet na prvi sluh, se sliši kot zlata vstopnica, v nekaj izjemnega unikatnega in enkrat doživetega. Vsi vidimo virus, neverjetna sposobnost je, da isto stvar pogledamo na drugačne načine. To je tisto, kar nas bo pripeljalo, da ostanemo na visoki vibraciji. Odločitev, na kakšen način bomo to gledali, nam ne more noben vzeti.

Strah za tem, je samo misel. Pojdite do odgovora, kaj se bojite in potem boste razumeli, kaj so misli in kaj strah. Kako živeti življenje brez strahu? Z kontrolo misli. Ko ne kontroliramo misli, naš um izmišlja misli in pride do nastanka straha, za tistim, kar smo izmislili. Da ne bi bilo nič napačno na tem svetu, ne bi imeli kaj početi.

Sedaj moramo biti pripravljeni, se odpovedati življenju, ki smo ga načrtovali, v življenje, ki nas čaka. In osvesti ga v cilj. Samo velika volja pretvarja nemogoče v mogoče. Virus je postal KRALJ sveta. Ali bomo dopustili da postane zmagovalec? Ali bomo mi postali poraženci? Odgovor je vera. Samo z vero ga bomo premagali. Noben ni veliko dosegel brez vere. Mi dopustimo, da razprava vodi do kreganja, kreg do bolečine in sovraštva, na koncu do človeške izgube. Bog je poslal virus v obliki človeške svetovne vojne. Da bi videli, kaj smo naredili svetu in dobili priložnost da se zavedamo da sovraštvo ni rešitev, ljubezen in mir sta tista, ki vrne svet. Ne smemo se počutiti kot živali v živalskem vrtu. Torej sami.

Nismo sami, mi smo orli, ki molimo, verjamemo in ne skrbimo. Izzivam te. Probaj 24h brez enega in edinega žaljenja na nekaj in glej kako se tvoje življenje začne spreminjati. Takrat, ko to naredite, ne boste samo v mojih očeh sijajni, ampak tudi v okolici.

Ni virus najbolj grozna bolezen, temveč tvoj um. Ki kreira to misel v um ter uniči človeka. Nauči svoj um, da bo pomirjen v vsaki situaciji. Vsakdan se učimo. Življenje nas uči, dogodki nas učijo, prišel je virus, ki nas je naučil, da je življenje občudovanja vredna stvar. Ker v tem trenutku kar se dogaja, ko smo bili za tem nesrečni, bomo nadaljnjo znali cenit srečo. Ne skrbite o ničemer. Če veste in imate vero, ne rabite skrbeti. Ne boste dvigovali paniko in prehitro reagirali. Sprostili se boste in vaš um bo prišel v vaše srce. Vedite, karkoli se zgodi v življenju, na koncu je vedno vse v redu. Človek postane tisto o čemer razmišlja, nič nas ne more tako ubiti kot naše misli. Ne žalujte kar ste naredili pred virusom, bodite ponosni, kar boste naredili po virusu. Naj vam bo življenje izpolnjeno, z ne morem verjeti, da sem to naredil, ne, z lahko bi to naredil.

Najbolj pomembno je, kaj se dogaja v vas, ne okoli vas. Sedaj nas je življenje dalo na preizkušnjo, pokazati mu moramo da smo močni. Želite imeti moč? Učite se. Ali ste se kdaj vprašali kaj je to prava moč? To je takrat, ko človek ostane močen, tudi če se nahaja v grozni situaciji. Pride situacija, ko mora človek zdržati. Samo recite si, mogoče je to ta dan, ko bom zasijal. Samo ena mala pozitivna misel lahko spremeni cel svet. Napaka je, da verjamete v spremembo, v vezi z tem pa nič ne naredite in čakate.

Naredite to zdaj ali pa jutri žalite ker niste.

Neja Česnik

Knjiga VIRUS IDEJ je inspiracija vsem, ki se vrtijo v krogu obupa, strahu in žalosti. Pokaže nam, kako biti sam sebi motivator, kako zagnati pozitivno naravnanost znotraj našega ustroja.

Naročilo knjige >>

MALA KNJIGICA SMEHA IN NAVDIHA

<p style=”text-align: center;”>Brezplačna knjigica, ki vas bo nasmejala in navdihnila. V njej boste našli nekaj za srce, nekaj za razmislek, nekaj za um, nekaj za dušo …</p>

KLIKNITE ZA PRENOS