VIRUS IDEJ

Karla Karin Oražem

NEKAJ NOVEGA

Ko se je začela karantena, sem bila zelo žalostna, saj nisem smela delati v lokalu. Za mano je bil komaj prvi dan. In podpis podjemne pogodbe. Bila sem res jezna in hkrati žalostna, ker sem za en dan 5h dela dobila še vsaj mesec do mesec pa pol ali celo več neplačanega dopusta.

Kmalu pa sem odkrila, da je karantena v meni zbudila nekaj novega. Začela sem gledati serijo Sreča najde pot. V dobrem tednu sem jo pogledala v celoti. Le dan za tem, ko se je poslovila iz TV ekranov. To je dobesedno edina serija, ki me je kaj naučila. Nikoli si nisem mislila, da bom ravno zaradi dolgčasa odkrila tako neverjetno serijo, ki me je spomnila na to kdo sem??? Kaj delam na tem svetu??? In zakaj sem tu???

Spoznala sem, da se je ta prisila morala zgoditi, če se ne bi, ne vem kaj bi se zgodilo z mano. Je pa res, da je biti doma zelo dobro, saj imaš končno čas, da se posvetiš družini. Lahko se igramo in zabavamo. Tako vsaj ni izgovorov, da je treba delati in, da nikoli ni čas. Sedaj po zelo dolgem času je končno čas. Vsi izgovori se, kar naenkrat razblinijo. Postanejo neveljavni in tako ni več izgovorov, da ne bi spoznaval sebe in svoje družine.

Karantena mi je tudi pokazala, da tudi če si pod prisilo doma to ni tako slabo. Čas lahko izkoristiš po svoje. In ja, je težko, ko ne moreš v službo, ampak lahko pa končno pogledaš tisto serijo/film, ki si ga tako zelo želiš videt že nekaj mesecev – let pa nikoli nisi imel/a časa zanj. V tako redkih priložnosti že dolgo ni bilo in jih, ko ta mine, še zelo dolgo spet ne bo. Zato ta čas maksimalno izkoristi. Pozabi na stres in vsakdanje skrbi, bodi tam kjer si želiš biti. Doma s svojo družino.

Karla Karin Oražem

Knjiga VIRUS IDEJ je inspiracija vsem, ki se vrtijo v krogu obupa, strahu in žalosti. Pokaže nam, kako biti sam sebi motivator, kako zagnati pozitivno naravnanost znotraj našega ustroja.

Naročilo knjige >>

MALA KNJIGICA SMEHA IN NAVDIHA

<p style=”text-align: center;”>Brezplačna knjigica, ki vas bo nasmejala in navdihnila. V njej boste našli nekaj za srce, nekaj za razmislek, nekaj za um, nekaj za dušo …</p>

KLIKNITE ZA PRENOS