VIRUS IDEJ

mag. Gregor Grošelj, univ. dipl. inž. grad.

EPIDEMIJA COVID-19, KRIZA ALI PRILOŽNOST ?

Svet je preplavila novica o epidemiji COVID-19. Vsakodnevne informacije v zvezi s potekom oz. širjenjem epidemije imajo velik vpliv tako na posameznika kot tudi na celotno družbo. Na žalost so te informacije žalostne in nič kaj vzpodbudne. Poleg zdravstvenih posledic, bo močno prizadeto tudi gospodarstvo.

Kljub vsem negativnim informacijam, pa je od nas samih odvisno, kako bo to vplivalo na nas, oz. kako se bomo z nastalo situacijo soočili in spopadli.

Lahko se predamo in vdamo v usodo, lahko pa ta čas izkoristimo za temeljito inventuro lastnega življenja in se vprašamo naslednje:
• Ali živimo življenje, kot si ga želimo?
• Ali počnemo stvari, ki nas veselijo in nas osrečujejo?
• Smo obdani s pravimi ljudmi?

To je samo nekaj izmed vprašanj. Takšnih in podobnih vprašanj bi si lahko postavili še na pretek, glede na čas, ki ga imamo.

Na celotno situacijo poglejmo, kljub temu, da ni enostavno, še s svetlejše in bolj optimistične plati.

Morda epidemija kljub mnogim negativnim posledicam sploh ni »kriza« temveč priložnost, da se poglobimo vase in temeljito analiziramo svoje življenje.

Morda se nam porodi kakšna genialna poslovna ideja, ali pa osebnostno zrastemo in izpopolnimo svoje življenje do še večje popolnosti. Stremeti namreč moramo k večnemu napredku.

Za konec pa še zaključna misel:
“Nič ni tako popolno, da ne bi moglo biti še popolnejše.”

mag. Gregor Grošelj, univ. dipl. inž. grad.

Knjiga VIRUS IDEJ je inspiracija vsem, ki se vrtijo v krogu obupa, strahu in žalosti. Pokaže nam, kako biti sam sebi motivator, kako zagnati pozitivno naravnanost znotraj našega ustroja.

Naročilo knjige >>

MALA KNJIGICA SMEHA IN NAVDIHA

<p style=”text-align: center;”>Brezplačna knjigica, ki vas bo nasmejala in navdihnila. V njej boste našli nekaj za srce, nekaj za razmislek, nekaj za um, nekaj za dušo …</p>

KLIKNITE ZA PRENOS