VIRUS IDEJ

Doris Baša

Virus … Kolikokrat slišana in izgovorjena beseda. A vemo, iz kje izhaja? Zakaj so ji nadeli tako ime? Ne, ker nas ne zanima. Se je mogoče bojimo? A mi, kot sedanji rod, rod z vsemogočimi napredki in dosežki? Mi, ki mislimo, da smo nesmrtni in se zato bojimo smrti? Raje bežimo od nje in jo z lahkoto izgovorimo le v zvezi z računalnikom. Poglejte njeno moč … Ustavila je svet, letala, nas in ves promet, naše hitenje in naše norenje. Ločila nas je med sabo, prepovedala objeme, stike in skupne obiske v naravo. Mogoče nas ne želi spremeniti, ampak le pravočasno opozoriti. Virus… Tudi sama priznam, da besede zares še ne poznam. A vseeno hvala ti, virus, za čas podarjen, ker vem, da le ni bil izgubljen.

Knjiga VIRUS IDEJ je inspiracija vsem, ki se vrtijo v krogu obupa, strahu in žalosti. Pokaže nam, kako biti sam sebi motivator, kako zagnati pozitivno naravnanost znotraj našega ustroja.

Naročilo knjige >>

MALA KNJIGICA SMEHA IN NAVDIHA

<p style=”text-align: center;”>Brezplačna knjigica, ki vas bo nasmejala in navdihnila. V njej boste našli nekaj za srce, nekaj za razmislek, nekaj za um, nekaj za dušo …</p>

KLIKNITE ZA PRENOS