Učbenik uspeha

DEJAN KRAJLAH

  • Knjiga za osebno in poslovno rast ter posledično uspeh.Zakaj (ŠE) niste uspešni? Ker ne veste, da bi lahko bili. Vse dokler boste menili, da gre pri uspehu za srečo, naključje, izjemne okoliščine ali kaj podobnega, na kar vi ne morete vplivati in je dano le drugim, bo tako tudi ostalo. Kar tako, mimogrede, samo od sebe, še nihče ni postal bogat, slaven, priljubljen ali ljubljen. Tudi vi ne boste. Zato lahko še naprej pristajate na vlogo statista v svojem lastnem filmu in preostanek življenja prebijete v prepričanju, da vam je bilo tako usojeno in da se tega pač ne da spremeniti.

    Ali pa vzamete usodo v svoje roke in se odločite za uspeh. Učbenik uspeha vam bo pokazal, kako to storiti. Samo en način je, da se o tem prepričate …

Redna cena:

23,00 €

O AVTORJU


MNENJA BRALCEV


POKUKAJTE V KNJIGO

Mnenja bralcev

Motivacijska knjiga, ki ti lahko spremeni življenje – če se le tako odločiš.

Barbara, Ljubljana

Video vsebine

Kdo je avtor Dejan Krajlah?

Dejan Krajlah je avtor kratkih zgodb in romantičnih kriminalk. Po izobrazbi je politolog, a je tudi nekdanji policist, kriminalist, svetovni popotnik, mirovnik, praktik borilnih veščin in ustanovitelj Centra za uporabne veščine. Njegov knjižni prvenec First Mission Paris je zasedel prvo mesto na lestici knjižnih uspešnic na Amazonu. 

Več o Dejanu si preberite na tej povezavi >>NAKUP KNJIGE

Ostale zgodbe

[elementor-template id=”22521″]