VIRUS IDEJ

Slavko Trebše

Priložnost, kot je nismo imeli tisočletja

Priložnost obstaja tukaj in zdaj ter za vsakogar, ki jo je že pripravljen dojeti ali pa se temu vsaj odločno približuje. Kriza pomeni nepripravljenost sprejeti priložnost, biti slep pred njo, namesto da bi jo pograbili z obema rokama in jo izkoristili. Če sedimo pod goro, priložnosti na drugi strani ne moremo videti, krasno pa jo lahko vidimo z vrha.

Priložnost, ki hkrati pomeni tudi rešitev, v nekem diktiranem masovnem procesu ni v korist samo diktatorju, ampak je v jasni, čisti zavesti vsakega posameznika. To pa pomeni, da je prišel čas individualnega zavedanja, odraslosti, zrelosti, samostojnosti in odgovornosti vsakega posameznika za svobodo, radost, srečo, duševni mir ter duševno in telesno zdravje. S tem se konča obdobje infantilnosti, ki omogoča manipulacijo in suženjstvo z ustrahovanjem in odvisnostjo, ki vlada svetu že tisočletja.

Zdaj je čas, da odrastemo in s tem zavestno in odgovorno ravnamo v splošno korist ljudi in narave, s katero smo že tisočletja nezrelo ravnali kot svinja z mehom.

Družba ni drugega kot namišljena zbirka posameznikov, zdaj pa je končno prišel čas odgovorne svobode vsakega izmed njih. Kdor jo doseže, gre naprej, kdor pa ne, ostane ujet nekje na repu in zanj kljub vsemu ni priložnosti. Takemu pa tudi nihče ne more pomagati, saj sam sebi ne dovoli pomoči. Ti posamezniki so borbo izgubili že v naprej, zato preprosto ne morejo biti del priložnosti za sedanjost in čudovito prihodnost. Sami so se ji odrekli, ker so sužnji, ki se borijo za suženjstvo in so torej na napačni strani – zato izgubljajo in bodo izgubili.

Stran, na kateri se nahajmo, je stvar individualne odločitve posameznika, ne pa direktive infantilnim ljudem, ki delujejo kot čreda ovac.

Zdaj je trenutek, da vsakdo razčisti svojo zavest in se odloči za ljubezen namesto strahu.

Odločitev za življenje je odločitev za ljubezen in srečo, odločitev za strah pa prinaša životarjenje v nesrečnem svetu.

V svetu ljubezni je vse prav, v svetu strahu pa katastrofi sledi katastrofa.

Kaj torej izbereš? Odločitev je tvoja!

Jaz sem se že odločil in delujem ljubeče, zato pa te trenutke tudi uživam!

Knjiga VIRUS IDEJ je inspiracija vsem, ki se vrtijo v krogu obupa, strahu in žalosti. Pokaže nam, kako biti sam sebi motivator, kako zagnati pozitivno naravnanost znotraj našega ustroja.

Naročilo knjige >>

MALA KNJIGICA SMEHA IN NAVDIHA

<p style=”text-align: center;”>Brezplačna knjigica, ki vas bo nasmejala in navdihnila. V njej boste našli nekaj za srce, nekaj za razmislek, nekaj za um, nekaj za dušo …</p>

KLIKNITE ZA PRENOS