Praktično učenje

Kako se z manj učenja naučiti več in z lahkoto opraviti vsak izpit

DEJAN KRAJLAH

  • Doživljajte učenje manj naporno, hitreje in učinkoviteje. Tako boste z levo roko opravili vsak izpit.Zakaj bi se učili učenja? Ker lahko imate od tega čisto konkretno korist. Čeprav pojme kot so učenje, znanje in preverjanje znanja, na prvo žogo vedno povežemo s šolo in formalnimi institucijami izobraževanja nasploh, je učenje vse več kot to. Res je, učimo se, ker se moramo, na primer v šoli, ampak tudi zato, ker le tako lahko dosežemo kaj povsem uporabnega (dobimo vozniško dovoljenje, se naučimo plesati, kvačkati ali igrati na glasbeni instrument) ali kako drugače koristnega.

    Učenje je v resnici nekaj, česar se lotevamo vedno znova, le da se tega sploh ne zavedamo ali tako ne pojmujemo. Torej imamo opravka z nečim, kar vse življenje tako ali drugače počnemo (se učimo), ne vemo pa, ali to počnemo prav. Obstaja namreč možnost, da to počnemo povsem narobe.

    Če imamo torej možnost, da neko opravilo, v našem primeru učenje, opravimo lažje, hitreje, z manj truda in boljšim izplenom, potem skoraj ni razloga, da tega ne bi uporabili. Na katerem koli področju. Zato se je smiselno poučiti o učenju. In zato je smiselno prebrati to knjigo.

    Kdo je Dejan Krajlah?

Redna cena:

14,90 €
[elementor-template id=”23630″]

Kaj ste povedali o knjigi?

Učenje je temeljni način pridobivanja novega znanja. Študenti in vsi drugi, ki se moramo stalno učiti, premalo pozornosti posvečamo metodam učenja, s katerimi bi izboljšali svoje dosežke. Knjiga PRAKTIČNO UČENJE na zelo razumljiv in nazoren način zapolni to nišo. Poleg opisovanja multisenzornega učenja, različnih tehnik učenja, vloge čustev in podzavesti pri učenju, je knjiga tudi motivacijsko orodje in priročnik, s pomočjo katerega bomo izboljšali učinke učenja. Še posebej je dopadljivo poglavje o učenju brez zavedanja, da se učimo. Knjigo priporočam vsem, ki želijo učinkovito dosegati karkoli v svojem življenju.

Prof. dr. Iztok Prezelj, Prodekan za raziskovalno dejavnost, Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani

Kdo je avtor Dejan Krajlah?

Dejan Krajlah je avtor knjige UČBENIK USPEHA, avtor kratkih zgodb in romantičnih kriminalk. Po izobrazbi je politolog, a je tudi nekdanji policist, kriminalist, svetovni popotnik, mirovnik, praktik borilnih veščin in ustanovitelj Centra za uporabne veščine. Njegov knjižni prvenec First Mission Paris je zasedel prvo mesto na lestvici knjižnih uspešnic na Amazonu. 
NAKUP KNJIGE

Ostale zgodbe

[elementor-template id=”22521″]