Poletje je tu!

Čas, ko si lahko brez slabe vesti vzamemo trenutke samo zase, pa naj bo to v senci pod kakšnim borovcem na plaži,  mestnem parku ali pa kar na domačem vrtu oziroma terasi. In če te trenutke preživimo s knjigo v roki, potem je ta čas res dobro izkoriščen.
Pri Založbi 5Ka smo nad poletjem, dolgimi večeri, lahkimi oblačili in višjimi temperaturami tako navdušeni, da smo za vse naše strastne bralce in ljubitelje knjig pripravili dih jemajočo POLETNO RAZPRODAJO, v kateri smo cene spodaj izpostavljenim knjigam znižali

do kar 50 %.  

Vabimo vas, da izkoristite priložnost in si na res ugoden način dopolnite zalogo knjig za poletno branje.
In ne pozabite: knjiga je lahko tudi lepo darilo za nekoga, ki vam veliko pomeni oziroma kot je zapisal G. R. R. Martin: “Kdor bere knjige, živi tisoč življenj.”

Katero knjigo boste za letošnje poletje izbrali vi?

Knjiga za vse, ki si želite (še) boljših osebnih odnosov.

2,5 tone odnosa

2,5 TONE ODNOSA

Znamo reševati zapletene matematične uganke in zapletenosti sistemov, ne znamo pa rešiti lastnega partnerskega odnosa. Da izstopimo iz tega začaranega kroga, se je potrebno ustaviti, ozavestiti trenutna stanja, pridobiti zadosti informacij, nato pa po korakih izboljšati sebe in posledično odnose. Pri tem vam lahko pomaga prav ta knjiga.

21,50 €

12,90 €

Naročilo knjige

Knjiga za vsakogar, ki se podaja na samostojno podjetniško pot.

Svoboda - breme ali privilegij? (Andreja Comino)

SVOBODA – Breme ali privilegij?

Knjiga je čudovit realen prikaz svobodnjaštva za vse, ki razmišljajo o tovrstni karierni poti; je tolažba in hkrati inspiracija za tiste, ki že stopajo po tej poti; in je opomnim naši družbi, kako in zakaj so potrebne spremembe na tem področju.

23,00 €

13,80 €

Naročilo knjige

Pesniška zbirka s čudovitimi ilustracijami.

moje misli v tvoje srce

MOJE MISLI … V TVOJE SRCE

Knjiga, ki nas navdahne ob misli, kakšne stvaritve nas čakajo, ko začnemo sodelovati in se dopolnjevati. To sta dokazali Aneja in Manja, dijakinja in profesorica, ki se preko besede in slik dotikata naših src.

14,70 €

10,70 €

Naročilo knjige

Knjiga za vse, ki se spogledujete z Ameriko ali bi jo radi spoznali iz prve roke.

skozi moje oči zda

SKOZI MOJE OČI: ZDA

Skozi knjigo boš začutil utrip „obljubljene dežele“. Pripoved je skupek lastnih nerodnosti, ki jih je Sandi doživel čez veliko lužo, zapisal pa jih je s preprostim ciljem – razbijanja predsodkov, ki jih imamo drug o drugem.

14,90 €

7,45 €

Naročilo knjige

Želimo vam lepo in čarobno poletje!

5KA