Bliža se poletje in z njim tudi obdobje, ko skoraj vsi ljudje, tudi tisti najmanj zagriženi, posežejo po kakšni knjigi, ki jo nato ležerno prebirajo na najrazličnejših lokacijah – doma na kavču, viseči mreži, ležalniku, morda sredi travnika, med potjo, po možnosti na sanjski peščeni plaži … Vsak si izbere lokacijo in položaj, ki mu najbolj ustrezata. In tako beremo in beremo, se potapljamo v najrazličnejše zgodbe, v najbolj oddaljene svetove, odkrivamo dosedaj nam še neznane občutke, spoznavamo najzanimivejše like, kujemo najrazburljivejše sanje … Zaradi vsega tega (razlogov je seveda še mnogo več) imamo radi knjige. Človek jih enostavno mora imeti rad, saj z njimi njegovo življenje postaja večplastno, celovito in smiselno.

Ampak … Lahko se popolnoma predamo branju, pozabimo na svet okoli sebe, a vedno so na delu moteči dejavniki – s hrupom sosedove kosilnice ali kričanjem otrok si ne moremo kaj dosti pomagati. Lahko pa si branje olajšamo pri drugih rečeh! Se vam nenehno zapira knjiga? Bi jo radi držali zgolj z eno roko, v drugi pa srkali hladen gin tonic? Bi se radi udobneje namestili? Vam nagaja veter? Hja, vsak strastni, pa tudi tisti malo manj strastni bralec ve, o čem govorimo … S takšnimi in podobnimi težavicami, ki vsaj do neke mere kazijo užitek pri branju, se kar pogostokrat srečujemo.

Tega se zaveda tudi Tomaž Žvikart, Korošec, ki izdeluje unikatne bralne prstane Feya, bralne pripomočke, s pomočjo katerih boste lahko brez težav in neudobja tudi najdebelejšo knjigo prebrali z eno roko, ne da bi vam ob tem odpadel palec.

Bralni prstani lajšajo držanje knjige z eno roko in ga v določenih položajih sploh omogočajo, poleg tega pa so idealno darilo za vas ali vašega strastnega bralca. Pakirani so v simpatični darilni embalaži, za samo 16 € s poštnino pa lahko že kmalu postanejo vaši zvesti bralni spremljevalci.

Za razliko od obstoječih na trgu so Feya bralni prstani na voljo v različnih motivih. Med vrstice vas že lahko ponese Corsair F4U, družbo pa vam lahko delajo tudi zaljubljeni pogorelčki. Da bi vam omogočil čim bolj pestro izbiro, Tomaž z ekipo že pridno razvija nove motive.

Tomaž Žvikart, ki stoji za imenom Feya, je priložnostni strastni bralec – sicer ne bere, kolikor bi si želel, a ko ga knjiga ulovi, jo prebere na mah. Pri tem mu je z bralnim prstanom precej udobneje.

Vsi Feya izdelki imajo možnost personalizacije (npr. z unikatno gravuro), z veseljem pa oblikujejo tudi po naročilu. Bralne prstane lahko naročite v zasebnem sporočilu na Facebooku ali Instagramu, razvijajo pa tudi druge izdelke za lepši vsakdan iz masivnega lesa, zato lepo vabljeni, da jih spremljate na njihovih socialnih omrežjih:

Facebook

Instagram

Seveda izdelke lahko naročite tudi osebno:

Tomaž Žvikart
Šmartno 46
2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu

telefonska številka: 040 188 075

tomaz@ventusjuvel.com

Pa veliko užitkov ob branju!