Mala knjig’ca velikih nesmislov

ROK in TAI GOLOB

Knjig’ca odbitih ilustracij in zgodb, ki vas s svojimi nesmiselnimi smisli spravi v dobro voljo, odpre čakre norosti in spodbudi hormon veselja.

“V vsakem, navidezno še tako velikem nesmislu, je lahko globok smisel in po drugi strani je vsak smisel pogostokrat nesmiseln. Morda pa vam nek nesmisel odpre portal v nov in neznan svet ali pa vas samo spravi v dobro voljo.

Neskončno vesel, da sva to knjig’co ustvarila s Taijem.”

Redna cena: 15,00 €

Naročilo knjige
Število strani: 40
Prva izdaja: december 2019
Format: 13 x 13 cm
Vezava: Trda vezava
Notranjost barvna.

Pokukajte v knjigo:

Naročilo knjige

Kdo je avtor Rok Golob?

rok golob mala knjigca velikih nesmislovRok Golob je skladatelj, aranžer, producent, multi-instrumentalist in dirigent. Sodeloval je že na več kot 70 CD projektih (kot solist, skladatelj …). Piše tudi glasbo za gledališče, RA in TV, filme in mnoge druge umetniške projekte. Njegovo raznoliko ustvarjanje vsebuje dela za simfonične orkestre, zbore, big-bande, rock-pop-jazz soliste in pihalne godbe.

Za svoja dela je prejel že mnoge nagrade in priznanja. Sodeloval je s svetovno znanimi glasbeniki, kot na primer:  Sting, Dominic Miller, Elmer Bernstein, Bjork, Bobby McFerrin, Jonah (Dirty Loops) Christopher Young, Joe Harnell, Martika, Jose Carreras, Gino Vannelli, Vinnie Colaiuta, Luis Conte, Bendik, Jimmy Haslip (Yellow Jackets), Katia Moraes … Slovenski izvajalci: Orkester slovenske filharmonije, Orkester RTV Slovenija, Big-band RTV Slovenija, Operni zbor SNG Ljubljana, APZ Tone Tomšič, Katrinas, Darja Švajger, Magnifico, Neisha, Siddharta, Dan D, Oto Pestner, Tabu in mnogi drugi.

Rok je znan tudi kot umetniški vodja glasbenih spektaklov kot so Simfonična Ekstaza 1 in 2, Gospel projekt Soul Activation z Big Bandom, državne proslave z orkestrom, zborom in solisti …