Čokoladnica Tramontana

Pred skoraj 30 leti sva se Vesna in Bojan podala na skupno poslovno pot. Združila sva moči in ideje ter začela graditi posebno čokoladno zgodbo tik ob morju. Ko je zapihala tramontana je v Izolo prinesla najokusnejšo čokolado. Danes je čokoladnica Tramontana sinonim za kvaliteto in profesionalnost. Naši izdelki so prava družba na sejmih, poslovnih dogodkih, za hotelske goste, različna obdarovanja in posebne priložnosti. Okusne praline, čokoladne tablice številnih okusov, čokoladne lizike za otroke, dražeji in priljubljeni hrustljavčki so naši čokoladni izdelki, ki navdušujejo še tako zahtevnega ljubitelja čokolade.

V zadnjih letih bogatimo našo ponudbo predvsem z avtohtonimi okusi, ki nam jih ponuja Istra in prijetno mediteransko podnebje. Naše izdelke spremljajo okusi refoška, malvazije, kakija, rožmarina, sivke, oljčnega olja, istrskega afrodizijaka – tartufa in še in še.

Našo ekipo sestavljamo ljudje z bogatimi izkušnjami in mladostno zagnanostjo. Vesna in Bojan počasi predajava znanje na mlajši rod – Blaža in Varjo, vsem skupaj pa zvesto stoji ob strani celotna ekipa, izpod čigar rok nastajajo vsi ti čudoviti izdelki.

V čokoladnici Tramontana imamo vizijo postati prepoznavna družinska čokoladnica. Čokolada in okusi Istre pri nas že hodijo z roko v roki in želimo si, da bodo z leti le še bolj prepleteni.

Dovolite se razvajati z našimi čokoladnimi okusi. Naj navdušijo tudi vas, vaše poslovne partnerje, zaposlene, obiskovalce različnih prireditev ali pa družinskih dogodkov kot so krsti, poroke, obletnice!

Naj tudi v vaša jadra zapiha Tramontana z vonjem po vaši najljubši čokoladi!

Vaša ekipa čokoladnice Tramontana

Čokolada.

Tablica: 2,75 + poštnina

Naročilo na zalozba@katapult.si

Dražeji: 4,90 € + poštnina

Naročilo na zalozba@katapult.si