IZ ZASVOJENOSTI V USTVARJALNOST

FRANJO TROJNAR

5 korakov iz zasvojenosti v ustvarjalnost

Kvantni človek je oseba, ki se je dvignila nad svoje telo, okolico in svoj čas. Manj je v materialnem svetu in več v prostoru energije, frekvence in informacije. To je oseba, ki se zaveda, da je ustvarjalec lastnega življenja in tako ne krivi drugih za lastne napake. Ve, da ustvarjalnost ni v coni komforta, ampak v območju neznanega. Življenje ne živi v preteklosti ali prihodnosti, ampak v sedanjem trenutku, v katerem lahko ustvarja. Skratka, bolj je premišljen, ustvarjalen, duhovni, zaveda se svojih neomejenih možnosti, širi ljubezen znotraj in okoli sebe.

S pomočjo te knjige boste postali tak človek.

Redna cena: 23,00 €

Naročilo knjige >>
franjo trojan knjiga iz zasvojenosti v ustvarjalnost 2

Mnenja o knjigi Iz zasvojenosti v ustvarjalnost

V knjigi Franja Trojnerja me je posebej pritegnila razlaga kvantne fizike in njena uporabnost pri določanju in uresničevanju ciljev. Če želite uresničiti cilje duše, vam priporočam, da se seznanite s kvantnim pristopom, ki je opisan v tej knjigi.

Boris Pukšič mag. ekon. in posl. ved.

Toplo vam priporočam to knjigo. Ker samo ustvarjalnost navda človeka z zanosom in mu osmisli življenje. Ali niste tudi sami najsrečnejši in zelo ponosni nase, kadar nekaj ustvarite sami? In zato je učenje ustvarjalnosti edina pot do dobre samopodobe, do višjega samospoštovanja, do zabavnejšega druženja, do polnejšega življenja.
Igrajte se kreativnost! Na strukturiran način.

Mag. Nastja Mulej

Franjo, vsaka tvoja knjiga mi nekaj da. Ta knjiga ima tvoje zgodbe s prekrasno vsebino. Z veseljem prebiram tvoje knjige in rastem ob njih. Prav ponosna sem nate.

Ružica Gorčan

Najine poti so se srečale pred dobrimi desetimi leti. Neskončno sem vesela, da sem bila ob pravem času na pravem mestu.
Pomagali ste mi, da sem se postavila nazaj na noge, včasih sem se vlekla po tem svetu brez volje, brez energije, brez življenja … Skupaj z vami mi je uspelo, da sem se dvignila, da sem shodila, da imam danes dvignjeno glavo. Srčna hvala.
Z vami sem trikrat, a verjamem, da ne zadnjič, prehodila žerjavico. Nepozabni trenutki, trenutki, ki so še tako živi, trenutki, na katere človek ne more pozabiti. In ko sem po več letih našla listek s srčnimi željami, so bile vse želje izpolnjene. Zahvaljujoč vam, spoštovani Franjo, ker ste mojo energijo usmerili v pravo smer, v smer, da se je vse lahko odvijalo tako, kot se mora.
Hvala, ker ste stopili v moje življenje in mi pomagali, da je moj korak na tej zemlji lažji, prijetnejši in popolnejši.
Hvala vam, ker ste.

Ivi Gregorko

Naročilo knjige >>

Kdo je Franjo Trojnar?

Franjo Trojnar je ime, ki je v slovenskem prostoru že dolgo znano. Leta 1998 je izdal svojo prvo knjigo Vizija uspeha. To je bila prava vsebina ob pravem času, zelo brana in večkrat ponatisnjena. Prevedena je bila tudi v hrvaščino.

Franjo je neutrudni povezovalec materialnega in duhovnega sveta v eno celoto. Po izobrazbi je inženir strojništva. Večino svoje delovne dobe je delal v podjetju TAM kot projektant avtobusov.

Po stečaju podjetja leta 1996 je bil v svojem 50. letu in takrat se je začelo zanj novo življenje. Čakanje na novo zaposlitev je izkoristil za ustvarjanje prve knjige Vizija uspeha, nato je odprl s. p. Trojnar Consulting, poslovno svetovanje. To je bilo njegovo zlato obdobje, v katerem se je ustvarjalno izrazil skozi javna predavanja in v televizijskih oddajah ter v več napisanih knjigah.

Spomnili se ga bomo kot profesionalnega voditelja hoje po žerjavici tudi za podjetja in kot voditelja delavnic postavitev družine, v katere je vnesel kar veliko lastnih izkušenj. Je zaprisežen iskalec resnice in tudi za ceno priljubljenosti ga ni možno z ničimer kupiti. Osebna rast je bila in bo zanj vedno na prvem mestu.

Vse življenje se je izobraževal pri različnih duhovnih mojstrih, nazadnje pri Joeju Dispenzi, Eckhartu Tollu in Bruceu Liptonu ter šamanu Albertu Villoldu.

Franjo je prijeten sogovornik s smislom za situacijski humor in je vedno pripravljen nesebično deliti svoje znanje, vrednote in veščine.

Franjo je oče dveh hčera, starejše Ane, ki ima zasebno baletno šolo, in mlajše Snežne, profesorice angleščine, ter dedek vnukoma Anžeju in Amadeju.

Vse njegove knjige so futuristično usmerjene, tudi zadnja. So znanilke sprememb v medsebojnih odnosih in osebni rasti. Verjamem, da vas bo tudi knjiga Iz zasvojenosti v ustvarjalnost navdušila in vas popeljala na pot sreče in zdravja v vašem življenju.

Naročilo knjige >>

Predgovor – Beba Splichal

Besede je nemogoče ukrotiti, jih zadržati, določiti njihov pomen in pričakovati, da bo takšen tudi ostal. Vsaka misel, ki jo uspeš za hip ujeti z besedo, je že v naslednjem trenutku le zapisano zaporedje črk. Kar ostane, in to je edino upanje za pišočega, je energija.

Bodo besede obdržale to neizmerno duhovno energijo, ki je polnila učitelja, da je v zrelih letih in omejen s simptomi Parkinsonove bolezni narekoval svojo peto knjigo? Jo boste začutili? Vam bodo besede spregovorile med vrsticami, kjer je shranjena nuja, da vam preda vse, kar ve in zna, da bi lahko postali najboljša različica sebe? Kaj je ta energija, ki to govori?

Evolucija človeka je neustavljiva, na kolektivni in osebi ravni, njen potek pa je odvisen od vsakega posameznika. Zanimivo se je vprašati, kako pri tem sodelujemo in kaj prispevamo, kakšen je moj mini delček v neskončni kotaleči se gmoti zvezd, teme, svetlobe in prahu. Za um je to vprašanje prezahtevno, k sreči ima življenje še druge razsežnosti. O tem boste našli v tej knjigi veliko praktičnih nasvetov.

Vsak dober terapevt se najprej ukvarja s seboj. Verjetno so med nami tudi popolnoma razsvetljeni mojstri, duhovni učitelji, ki so tu le zato, da nam pomagajo pri evoluciji. Vsi ostali se vsak dan, v vsakem trenutku učimo in rastemo, se spoznavamo in razvijamo. Franjo je velik del svoje življenjske poti prehodil zavestno. Na sebi je preizkusil verjetno vse sodobne tehnike osebnega razvoja. Čeprav so te večinoma dobro znane, ponuja knjiga dodano vrednost s tem, da jih predstavi skozi osebno izkušnjo.

Avtor Franjo Trojnar je prišel do točke, ko ve, da je osebna rast možna le takrat, ko smo do sebe skrajno iskreni. Morda so te preproste, a učinkovite tehnike osebnega razvoja primerne tudi za vas. To boste ugotovili le na en način – tako, da jih preizkusite.

Naj besede Franja Trojnarja dvignejo moralo tistim trenutkom, ko zasvojeni z umom komaj najdemo razlog za kreativnost, lepoto in srečo.

iz zasvojenosti v ustvarjalnost knjiga franjo trojnar (1)