ČESA ŠOLE NE POVEDO

PETRA ŠKARJA

  • Ste kdaj razmišljali, česa šole ne povedo, a bi mladi rabili za dobro popotnico v življenju?

V knjigi so preko začetniške poslovne zgodbe vzponov in padcev, načrtovanj in naključij, uspehov in neuspehov vnešeni nasveti za življenje, ki so jih podali: g. Borut Pahor, Ivo Boscarol, Vid Valič, Denis Avdič, Dušan Olaj, Irena Vide, Jelka Verk, Stane Peček, Samo Jeranko, Miran Irenej, Sabina Košmrl, Islam Mušić, Jana Fleišer, dr. Jure Knez, dr. Ivan Erenda in Gregor Skok.

Aja, še to – knjiga je v obliki telefona in socialnih omrežij, da jo lažje približamo mladim.

Redna cena: 15,00 €


[elementor-template id=”23047″]

Mnenja bralcev

Knjiga Česa šole ne povedo je obvezno čtivo za vsakega šolarja, dijaka, študenta in tudi za njihove starše, saj temelji na resničnih izkušnjah in doživetjih avtorice ter nekaterih dobro poznanih in uspešnih posameznikov glede izobraževanja in poklicne poti ter prinaša neprecenljive napotke za vse življenje, kako se izogniti padcem in uspeti. Knjiga, ki vam da misliti, knjiga, ki je ne smete prezreti.

Adriana Mezeg, lektorica

Kako je nastala?

Vedno večkrat sem vabljena v šole, kjer želijo, da povem učencem “česa šole ne povedo, a bodo v življenju potrebovali”. Lažje se poistovetijo z mano kot s starejšimi generacijami (ki imajo sicer več modrosti in izkušenj).

Po teh predavanjih, ki jih je bilo iz leta v leto več, so me spraševali za prezentacijo, kakšno skripto, združene napotke … Zakaj ne bi napisali kar knjigo, sem pomislila.

In smo jo. Knjigo, ki jo bodo mladi radi prijeli v roke, ker je – drugačna. Nenavadna. Njim blizu, saj je v obliki telefona in socialnih omrežij. Simbolično smo želeli povedati mladim: “Ej, obstajajo tudi kul, lahkotne in zanimive knjige. Ja, tudi zate.” 

“Več glav več ve,” je nekakšna splošno sprejeta modrost. Zato sem prosila še znane Slovence različnih generacij in iz različnih branž, da še oni povedo “česa šole ne povedo.”

No, začetna ideja je imela kar nekaj izzivov … A preskočimo ta del – knjiga je zunaj! :)

Knjiga poudarja pomembnost VZTRAJNOSTI, AKCIJE (samo nabiranje znanja ne bo dovolj) in spoštovanje SLOVENSKEGA. NAKUP KNJIGE

Video vsebine

Kdo je avtorica Petra Škarja?

Bodi, kar si; delaj, kar te veseli, je njeno osnovno vodilo in vodilo vseh njenih knjig.

Je avtorica petih knjižnih uspešnic, med katerimi je najuspešnejša Ameriški milijonarji so spregovorili, ki je prevedena v hrvaščino, angleščino, ruščino in prodane avtorske pravice na Kitajsko. Sama sicer pravi, da je najuspešnejša knjiga CAMINO – Od suženjstva do svobode, ki se je dotaknila največ src in spremenila največ življenj …

Več o njej si preberite TUKAJ.NAKUP KNJIGE

Ostale zgodbe

[elementor-template id=”22521″]