VIRUS IDEJ

Lea Uršič

Aktivacija ljubezni

Dišalo je po španskem bezgu in svetem lesu, ko me je ujela misel o tem čudežnem grenko-sladkem blagoslovu. Kdaj bomo spet dobili priložnost, da se ustavimo in spustimo v refleksijo? Ali nam je sploh lahko bil dan bolj kakovosten način, da kolektivno ugotovimo, kako zasužnjeni smo iz strani naših čutov ter koliko hrupa je v našem neumornem umu? Kdo nas je v našem sistemu naučil, kako pomembno je enostavno objeti svojo bit? Biti v tišini in zmernosti, namesto da ves čas nekam hitimo, begamo in kopičimo nepomembne stvari ter nekoristne misli. Biti znotraj časa, ki ga lahko svobodno obarvamo v pravo vrednost. Dojeti, da je celica planeta družina, katere del smo vsa živa in neživa bitja. Pomembno je sočutje do sočloveka, tako kot do svojega sorodnika. Kriza je priložnost za razvijanje empatije, pravih vrednot in čistih namenov. Kdaj smo bili nazadnje iz srca hvaležni za darove matere Zemlje? V zavetju takšnega miru lahko zopet slišimo intuicijo v srcu, ki dobro ve, da je skrb za naravo in druga bitja tisto, kar resnično aktivira ljubezen ter zadovoljstvo. S tem pa se lahko počasi skobacamo v polje zaupanja, da so nad nami sile, ki vlečejo rdečo nit čez steze vesolja do vsakega od nas.

Knjiga VIRUS IDEJ je inspiracija vsem, ki se vrtijo v krogu obupa, strahu in žalosti. Pokaže nam, kako biti sam sebi motivator, kako zagnati pozitivno naravnanost znotraj našega ustroja.

Naročilo knjige >>

MALA KNJIGICA SMEHA IN NAVDIHA

<p style=”text-align: center;”>Brezplačna knjigica, ki vas bo nasmejala in navdihnila. V njej boste našli nekaj za srce, nekaj za razmislek, nekaj za um, nekaj za dušo …</p>

KLIKNITE ZA PRENOS